STILLING LEDIG:

laagendalsposten

Laagendalsposten søker journalist

Er du opptatt av at ingen arbeidsdag skal være lik? Trives du aller best når du kan dekke både små og store hendelser? Er du opptatt av bred faglig utvikling?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidsstad: Kongsberg

Søknadsfrist: 2. juni

Om arbeidsgiver:

Laagendalsposten er lokalavisen for Kongsberg og Numedal, og har totalt 24.400 daglige lesere i sine mediekanaler. Redaksjonen består av 14 personer, og mediebedriften er en del av Amedia, ett av Norges ledende mediekonsern.

Da er Laagendalsposten et suverent arbeidssted for deg. Her får du muligheten til å prøve deg på forskjellige journalistiske sjangre, gjerne teste ny digital teknologi og lære av faglige, dyktige kolleger. Vi ønsker deg som liker å møte folk og som er opptatt av å finne de lokale nyhetene som betyr noe for våre lesere i Kongsberg og Numedal.

Du må trives med et høyt arbeidstempo og være villig til å legge ned stor arbeidsinnsats for å vinne nyhetskampen. Vi setter pris på om du er nysgjerrig på nye arbeidsmetoder og enkelt lærer deg nye ting kjapt. Vår ambisjon er å produsere journalistisk kvalitet som er verdt å nominere til ulike mediepriser. I 2022 vant vi prisen “Beste journalistikk” i Amedia.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, et flott arbeidsmiljø og dyktige kolleger som garantert vil gi deg faglig og sosialt påfyll. Ansatte i Amedia opplever en høy grad av frihet. Det er frihet til å være seg selv, frihet til å påvirke egen arbeidshverdag, frihet til å ytre seg og rom for å feile. Hos oss er det et sterkt samhold og samspill. Vi samarbeider, lærer, heier, bryr oss om hverandre og spiller hverandre gode. Amedia er også kåret til en av landets mest attraktive arbeidsgivere av både studenter og yrkesaktive innenfor ulike fagområder.

Du vil jobbe i Kongsberg, som har et av Norges mest spennende næringsliv og et yrende kulturliv med jazzfestivalen som et av høydepunktene i året. Nærområdet gir store muligheter for et aktivt liv med fine turområder sommer og vinter. Stillingen blir en del av redaksjonens turnus, med kvelds- og helgevakter. Vi skal ha et mangfold i redaksjonen som kan bidra til en større bredde i journalistikken. Personer med flerkulturell bakgrunn oppfordres til å søke.

Kontaktinformasjon:

Nysgjerrig på å vite mer? Ta gjerne kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS