STILLING LEDIG:

iTromsø søker journalist / datajournalist

Har du interesse for gravejournalistikk, økonomisk analyse eller datastøttet journalistikk? Da har vi jobben for deg!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Tromsø

Søknadsfrist: 12. juni (snarest)

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

iTromsø er lokalisert i Tromsø sentrum, i renoverte lokaler i Kaigata 4.

• Mediehuset har opplevd god vekst de siste årene, og i 2021 var totalopplaget 8.824 (nett og print).

• iTromsø er en del av mediehuskonsernet Polaris Media.

iTromsø etablerte nylig verdens nordligste databord. Vi er nå på jakt etter en journalist som fortrinnsvis skal jobbe med datastøttet journalistikk i nært samarbeid med mediehusets øvrige journalister samt vår redaksjonelle utvikler. Har du stå-på-vilje og ønske om å avdekke og skrive unik journalistikk om viktige samfunnsforhold, er dette trolig jobben for deg.

Vårt mål er å være det ledende mediehuset i nord på datastøttet journalistikk. Vi søker derfor etter en journalist med gode analytiske evner, helst med erfaring innen økonomisk og/eller undersøkende journalistikk. Også personer med annen relevant bakgrunn, spesielt innen økonomi og data, er velkomne til å søke.

Medarbeidere i iTromsø må kunne jobbe selvstendig, ha evnen til å utvikle ideer og kunne drive fram både enkeltsaker og større prosjekter. Viktig for oss er det også at våre medarbeidere er fleksible og har samlende, sosiale egenskaper med evne til å jobbe i team.

Vi kan tilby gode utviklingsmuligheter i en uredd, kompetent og konkurranseinnstilt redaksjon. iTromsø vant nylig Polarisprisen for en reportasjeserie basert på datajournalistikk. I år er vi invitert til å presentere våre arbeidsmetoder og et utvalg gravesaker på journalistkonferanser i tre nordiske land. iTromsø samarbeider for øvrig tett med andre mediehus, både i eget konsern og med VG og E24.

Ved en eventuell intern ansettelse vil vi være på søken etter dyktige journalister også med annen journalistisk kompetanse og interesser. Vi mottar derfor gjerne også søknad fra journalister med erfaring fra – og ønske om å jobbe innen – andre journalistiske fagfelt.

iTromsø oppfordrer kvinner til å søke.

Søknadsfrist: Snarest, og uansett innen 12. juni.

Kontaktinformasjon

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

SØK HER

Powered by Labrador CMS