STILLING LEDIG:

Folkebladet søker journalist

Vil du bli en av «folket i bladet»?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Finnsnes

Søknadsfrist: 17. mai

Om arbeidsgiver

Folkebladet er regionavisa for Midt-Troms og indre Sør-Troms. Vi dekker syv kommuner med ca. 30.000 innbyggere. Mediehuset ligger i byen Finnsnes, mens vi har avdelingskontorer på Bardufoss og Sjøvegan. Folkebladet har 20 ansatte og 13 redaksjonelle stillinger pluss frilansere, som produserer nyheter, sport og kultur på nett, TV, papir og podcast.

Vi jobber i en av Norges mest spennende regioner, som strekker seg fra svenskegrensa på innlandet til storhavet på yttersida av eventyrøya Senja.

Naturen er nær og tilgjengelig, enten du liker å gå i fjellet, fiske i hav eller vann eller bare vil ha god plass og frisk luft.

Midt i smørøyet ligger byen Finnsnes, en liten, tett og stadig mer urban kystby — med gode forbindelser til Tromsø i nord og Harstad i sør (èn time med hurtigbåt) og via Bardufoss til Oslo (halvannen time med direktefly).

Regionen er i rivende utvikling. Senja er Norges største sjømatkommune, og Midt-Troms er landsdelens mest varierte industriregion, med Forsvaret som en viktig aktør og arbeidsplass. For en nyhetsjeger er det mer enn nok å ta av!

Hos oss får du varierte og spennende oppgaver, og du får frihet til å jobbe selvstendig — eller i team med andre. Du må være fleksibel og samarbeidsorientert, og trives med høyt tempo i mediehus der alle folkene i bladet drar i samme retning.

Fristet? Spør oss hvis du lurer på noe! Søknadsfrist er 17. mai. Hurra!

Kontaktinformasjon:

CV og søknad sendes til Maria.simonsen@folkebladet.no

Powered by Labrador CMS