STILLING LEDIG:

Dølen søker engasjert journalist

Vil du jobbe i landets beste lokalavis?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Gudbrandsdalen

Søknadsfrist: 11. november

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Dølen dekker kommunene Nord-Fron, Sør-Fron og Ringebu i Gudbrandsdalen. Dølen kommer ut en dag i uka på papir og er i stor vekst digitalt, med et opplag på 4355. I 2020 var Dølen opplagsvinner i Innlandet. Dølen ble i 2020 kåra til Årets lokalavis, de vant prisen Årets digitale satsing og Årets journalistpris. De fikk også prisen Årets lokale historie av Mediebedriftene i 2020.Dølen er eid av Skjåk Mediautvikling, som en del av Polaris Media Nordvestlandet (50 %) og Gudbrandsdølen Dagningen (50%).

En av våre journalister går av med pensjon, og dermed trenger vi en ny med på laget.

Vi søker etter en journalist i 100 prosent stilling. Vi søker deg som er brennende engasjert og som vil stå på for å belyse sakene som er viktige for folk i Midt-Gudbrandsdalen.

Dølen er offensive og tenker nytt med fokus på digital utvikling, med blant annet levende bilder gjennom Dølen-TV. Hver dag setter vi dagsorden og er tidlig ute med siste nytt. Vi er også tett på menneskene og formidler deres historier. Vi driver undersøkende journalistikk og er opptatt av kvalitet og grundighet. Tempoet er høgt, men samtidig romslig.

Vi søker deg som:

  • Er en uredd nyhetsjeger og som fanger opp aktuelle saker.
  • Er idérik og evner å se hvor det ligger en god historie.
  • Er en god forteller og liker å formidle menneskers historier, gjennom godt språk og gode bilder.
  • Har evnen til å jobbe raskt og effektivt, og kan kaste deg rundt, samtidig som du har evnen til å gå i dybden og være grundig.
  • Er en lagspiller, men også sjølstendig.
  • Har godt humør og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Har du journalistisk erfaring og/eller utdanning, er det en fordel, men personlige egenskaper og annen relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Vi bruker både bokmål og nynorsk.

Vi kan tilby deg jobb i en redaksjon som vil noe med journalistikken. Du vil få en variert og hektisk hverdag i en framoverlent, entusiastisk og uredd redaksjon.

Dølen holder til på Vinstra i vakre Gudbrandsdalen. Du vil jobbe i et naturskjønt område med et rikt kulturliv og stor vekst innen næringslivet.

Kontaktinformasjon:

  • Tone Sidsel Sanden, ansvarlig redaktør/daglig leder, tlf: 975 81 312 / e-post: [email protected]

SØK HER

Powered by Labrador CMS