STILLING LEDIG:

Morgenbladet søker deskmedarbeider til prosjektstilling

Vi søker etter en som kan bidra med å løfte avisens kulturjournalistikk ytterligere og utvikle nye løsninger for digital presentasjon.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Prosjektstilling

Stillingsprosent: 50%

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 10. juni

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Morgenbladet er en uavhengig avis med vekt på politikk, kultur og forskning. Avisen er riksdekkende og globalt orientert, og arbeider for å øke interessen for kritikk, dialog og meningsutveksling. Avisen har mer enn tredoblet opplaget siden 2003, og har i dag 118.000 ukentlige lesere på papir og nett. Redaksjonen nedkommer med papiravis hver fredag, mens nettavisen får nytt liv hver dag.

Arbeidsoppgaver

Morgenbladet er en av landets ledende kulturaviser. Vi jobber bevisst med å få stoffet vårt til å fungere like godt digitalt som på papir, og har gode resultater å vise til. Nå intensiverer vi dette arbeidet, med et 1-årig prosjekt som skal løfte avisens kulturjournalistikk ytterligere. Vi søker derfor en medarbeider som skal jobbe med redigering av dette stoffet og bidra til å utvikle nye løsninger for digital presentasjon.

Kvalifikasjoner

Den vi søker, har erfaring med tekstredigering og nettpublisering. Du har gode samarbeidsevner, interesse for Morgenbladets dekningsområder, sikker språksans og teft for presentasjon. Innsikt i verktøy som Google Analytics og erfaring med ulike plattformer som nyhetsbrev og sosiale medier er en fordel. Stillingen vil tilhøre desk og jobbe tett med frontsjef, sosiale medier-ansvarlig og utviklingsansvarlig, samt redaksjonen.

Kontaktinformasjon:

Tiltredelse høst 2021.

Søknadsfrist: 10. juni

SØK HER

Powered by Labrador CMS