STILLING LEDIG:

Dagens Næringsliv søker sommervikarer

Vil du jobbe i DN i sommer? Vi søker feature- og nyhetsjournalister, fotografer og videojournalister, frontsjefer og sideprodusenter/AD-er.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 16. januar

Om arbeidsgiver

Dagens Næringsliv (DN) er et selskap i mediekonsernet NHST Media Group, som også omfatter en rekke internasjonale bransjepublikasjoner. DN er Norges ledende næringslivsavis og er den redaksjonen i Norge som har vunnet Skup-prisen flest ganger.

Du finner mer informasjon om stillingene og kontaktpersoner ved å klikke deg inn på linkene nedenfor, eller på www.dn.no/jobbidn.

Kvinner og personer med flerkulturell bakgrunn oppfordres til å søke. 

Vi ønsker at du søker så raskt som mulig, helst i god tid før søknadsfristen søndag 16. januar 2022.

Journalister i Nyhet og dagsorden

Vi søker nyhetsjournalister med interesse for et eller flere av områdene DN dekker, som økonomi, næringsliv, samfunn, politikk, handel, eiendom, gründer, medier og teknologi. Som sommervikar får du erfaring med både løpende nyhetsdekning og lengre nyhetsløp. Vi søker også etter tilkallingsvikarer som kan jobbe før og etter sommermånedene.

Les mer og søk her

Kontakt:

Fotografer og videojournalister

Vi søker etter både livsstilsfotografer, reportasjefotografer, nyhetsfotografer og sterke visuelle videoreportere. Har du kompetanse på flere av områdene, er det en fordel.

Les mer og søk her

Kontakt:

Journalister i Historiefortelling og livsstil

Vi leverer feature- og nyhetssaker til alle DNs flater – inkludert de prisvinnende magasinene D2 og DN Magasinet – og ser etter deg som er iderik, nysgjerrig, har egne ideer og godt språk.

Les mer og søk her

Kontakt:

  • Reportasjeleder Vibeke Larsen, 93256034 , vibeke.larsen@dn.no
  • D2s produkteier Anders Kemp, 40224860, anders.kemp@dn.no

Frontsjefer og sideprodusenter/redigerere/AD-er

Desken i DN søker frontsjefer til DN.no og sideprodusenter/redigerere/AD-er til papirproduktene (nyhetsavisen, D2 og Magasinet). For begge roller er det viktig med god språkforståelse, at du er trygg presseetisk, trives med høyt tempo og kan redigere og publisere tekst og bilder til digitale flater.

Les mer og søk her

Kontakt:

SØK PÅ EN AV STILLINGENE HER

Powered by Labrador CMS