STILLING LEDIG:

Produsent til sportsprogrammet «Rødt Kort»

Elsker du sport og gøyale videoer – og ledelse? Dagbladet TV jakter nå på en produsent til sportsprogrammet «Rødt Kort», som også vil få ansvar for å lede tv-dekningen av sport og større idrettsbegivenheter i Dagbladet TV.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 20. juni

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Den vi ser etter har et godt blikk for oppsiktsvekkende videoer og måten de bør presenteres på, kan motivere og lede et team av programledere og reportere, samt har struktur og evne til å planlegge tv-dekningen av større mesterskap.

Programmet «Rødt Kort» er en av bærebjelkene i Dagbladet TVs portefølje av web-tv-innhold.

Vi ønsker oss en produsent som er målrettet og tar tydelig lederansvar, som er flink til å motivere og kan planlegge og prioritere ressursene våre på best mulig måte.

Gode samarbeidsegenskaper er essensielt, siden produsenten også vil jobbe tett med Sportsavdelingen og frontleddet i Dagbladet.

Kan du krysse av på alt over, og i tillegg er ute etter å ha det gøy på jobb, så bør du definitivt sende oss en søknad nå!

Dagbladet TV er web-tv-kanalen som øker mest i Norge!

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her

Kontaktinformasjon:

  • Bjørn Carlsen, redaksjonssjef i Dagbladet TV, tlf: 915 20 220 /e-post: [email protected]
  • Mads Andersen, TV-direktør i Aller Media, tlf: 951 26 166 /e-post: [email protected]
  • Anders Holth-Johansen, leder for redaksjonsklubben i Dagbladet, tlf: 476 16 896 /e-post: [email protected]

Søknad med CV sendes til [email protected]

Powered by Labrador CMS