STILLING LEDIG:

Dagbladet søker sommervikarer

Dagbladet er i kraftig vekst, og vi søker deg som vil gi våre brukere godt lesestoff i sommer.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 30. januar

Om arbeidsgivar

Om arbeidsgivar

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende ogdiversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og ca 600 ansatte.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler iukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media.Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester tilforbrukere, blant annet gjennomLommelegen, Kode24 og Elbil24.

Dagbladet trenger sommervikarer til våre avdelinger, og ønsker vikarer med bredest mulig redaksjonell erfaring. Det er en forutsetning at du har relevant utdannelse og/eller journalistisk praksis. Sommervikarene leverer innhold til både dagbladet.no, Dagbladet TV, Dagbladet Pluss og papiravisa. Arbeid på tvers av avdelingsgrensene og turnusarbeid må påregnes. Vikarperiode i sommer etter avtale.

Søknadsfrist onsdag 30. januar 2022. Aktuelle søkere kan bli kontaktet fortløpende.

Breaking news

Vil du være med å vinne nyhetskampen for Dagbladet? Vi søker sommervikarer til breaking news -avdelingen i Dagbladet.

Vi ønsker deg som brenner for siste nytt og har evne til å jobbe fram egen steg i nyhetsbildet både i Norge og i utlandet. Samt har teft til å finne fram egne saker. Høy motivasjon og etisk bevissthet er viktig for oss. Breaking news-avdelingen er spydspissen i Dagbladets nyhetsarbeid. Felt-og turnusarbeid må påregnes.

Spørsmål kan rettes til fungerende nyhetsleder Thomas Sæbø på mobil 916 00461 / epost: [email protected]

Kultur

Kulturavdelingen søker nyhetsjegere. Det er viktig at du er bredt orientert i nyhetsbildet, i tillegg til å være oppdatert innen populærkultur. Du må være like glad i å jobbe ut raske nyheter, så vel som store portretter og avsløringer. Det er en klar fordel om du har eget kildenett innen litteratur, musikk, film, tv og/eller medier, og du må like å dyrke fram egne saker.

Søkere må ha velutviklet tabloidforståelse og evnen til å fortelle den gode historien.

Spørsmål kan rettes til avdelingsleder Trine Høklie Jonassen. Mobil: 926 22 221. E-post: [email protected]

Some

Er du en utpreget tabloid allroundjournalist, og har et godt øye for hvilke historier fra inn- og utland som fenger leserne? Da er dette sommerjobben du bør søke deg til!

Vi skal skrive historiene som folk snakker om rundt middagsbordet, enten det er et rørende intervju, en morsom sitatsak fra Kvæfjord eller en utrolig historie fra Australia.

Har du høyt arbeidstempo, er effektiv og har et bredt interessefelt? Og elsker at sakene dine blir lest av mange både fra Dagbladets forside, Facebook og Google? Da er det ingen grunn til å nøle!

Turnusarbeid må påregnes.

Spørsmål kan rettes til avdelingsleder Eugene Brandal Laran. Mobil: 455 111 01. E-post: [email protected]

Sport

Vi søker de største talentene innen sportsjournalistikken. Vi har fokus på breaking news og de store sportsnavnene. Du må kunne formulere deg raskt og presist under tidspress og besitte god tabloid forståelse.

Hos oss skal du kunne sette dagsorden med egne saker, samtidig må du være komfortabel med å bidra inn i dekningen av de store sakene, både morgen, dag og kveld.

Spørsmål kan rettes til fungerende avdelingsleder Christian Monge Hugsted. Mobil: 971 04 970. E-post: [email protected]

Børsen/Politikk

Er du interessert i norsk politikk og samfunnsliv? Har du kunnskap om næringslivet, og interesse for de største aktørene og selskapene i Norge og i utlandet? Da kan du være den vi leter etter som sommervikar til Dagbladets ambisiøse politikk- og finansavdeling.

Vi søker nyhetsjegere som kan sette et eget preg på de store sakene i politikken og i finansjournalistikken. Du har tabloid teft, lar deg motivere av lagarbeid og har et utpreget konkurranseinstinkt. Vi leter etter deg som har evnen til å jobbe fram egne saker, men som også trigges av breaking news og er innstilt på å alltid kjempe for å vinne den daglige nyhetskampen. Relevant utdannelse og erfaring er en fordel.

Spørsmål kan rettes til:

Din Side

Vi er Norges ledende forbrukernettsted, med et høyt antall lesere hver dag. Vi søker en sommervikar som er interessert i god forbrukerjournalistikk, er iderik og liker å lage saker som treffer mange i alle aldre.

Ja, vi er nyhetsrettet, men ønsker samtidig å lage journalistikk som er nyttig for folk flest. Vi er også ambisiøse på video, som vi tror er viktig for mange som leser vår journalistikk. Nyheter, nytte, video og lesere skal gå hånd i hånd på våre sider.

Spørsmål kan rettes til konstituert redaktør Rolf Fiske. Mobil: 90051210. E-post: [email protected]

Kjendis

Vi søker flere offensive, pågående og nysgjerrige nyhetsjournalister til Norges største kjendisredaksjon.

Etter at underholdningsdeskene i Dagbladet og Seoghør.no ble slått sammen for fem år siden, har avdelingen stått bak mange av de største, viktigste og mest omtalte sakene i norsk underholdningsliv.

Journalistene, som daglig leverer kjendisstoff til både Dagbladets og Se og Hørs nettsteder, må ha svært god kunnskap om norske og internasjonale kjendiser, solid nese for nyheter og evne til å dyrke frem egne saker. I tillegg er det en fordel om du behersker enkel video og foto med mobil, samt at du har god erfaring med sosiale medier.

Spørsmål kan rettes til leder for kjendisdesken, redaktør Jonas Jørstad. Mobil: 932 45 329. E-post: [email protected]

Dagbladet TV

Vil du være en del av Norges mest spennende tv-satsing i sommer? Dagbladet TV søker kreative multitalenter som må elske to ting: breaking news og live-tv, samt å finne og lage de mest spektakulære, morsomme og rørende videoene verden har å by på.

Du må være utpreget tabloid, og du må kunne filme, redigere og vinkle stoffet du lager digitalt. Du må også være klar til å rykke på alle større nyhetshendelser som reporter og fotograf eller programlede livesendinger i vårt moderne nyhetsstudio.

Dagbladet TV vokser raskest på web-tv i Norge, så det er svært gode muligheter for videre jobb hos oss. Turnusarbeid må påregnes.

Spørsmål kan rettes til redaksjonssjef i Dagbladet TV, Bjørn Carlsen. Mobil: 915 20 220. E-post: [email protected]

Foto/Video

Visuell avdeling i Dagbladet søker samfunnsbevisste, kreative og selvstendige foto-/videojournalister til spennende og utfordrende arbeid på db.no, Dagbladet og våre magasiner.

Søkere må ha erfaring fra presserelatert arbeid, kompetanse innenfor både stills, video og digital presentasjon. Du jobber godt selvstendig, samtidig som du er den gode lagspilleren med blikk for de visuelle øyeblikkene, god forståelse for breaking-nyheter, kunne levere hurtig fra felt, samt kunne gå live på TV. Søkere må disponere bil og foto-/videoutstyr.

Turnusarbeid og en del reising må påregnes. Legg ved ti relevante bilder/reportasjer i jpg-format og lenker til minst to videoreportasjer.

Spørsmål kan rettes til reportasjeleder Foto, Frank Karlsen. Mobil: 971 22 654. Epost: [email protected]

Dagbladet Pluss

I sommer trenger Dagbladet Pluss deg som har dokumenterte evner til å lage de eksklusive og unike sakene som skiller seg ut. Og - ja, de må være så gode at folk ønsker å betale for å lese dem.

Leserne våre liker alt fra personhistoriene som får tida til å stå stille og reportasjer fra lukkede miljøer, til grundige forbrukertester og nyttejournalistikk innenfor helse og økonomi som guider og hjelper dem i hverdagen. Hvis du har en spisskompetanse på noe av dette og har teft for de gode vinklingene, er det en god sjanse for at vi vil ha deg med på laget.

Som sommervikar i Dagbladet Pluss vil sakene dine også trykkes i Magasinet.

Spørsmål kan rettes til redaksjonssjef i Dagbladet Pluss, Jonas Pettersen. Mobil: 951 11 763 E-post: [email protected]

Leder og debatt

Vi søker erfarne, språksikre og kunnskapsrike journalister med bredt kontaktnett til å jobbe med kommentar og debatt. Dagbladet satser tungt på meninger-stoff, og vi trenger medarbeidere med god forståelse for digital formidling og evne til å orientere seg - og reagere - raskt i samfunnsdebatten.

Spørsmål kan rettes til politisk redaktør Geir Ramnefjell. Mobil: 970 09 746. E-post: [email protected]

SØK HER

Powered by Labrador CMS