STILLING LEDIG:

Dagbladet søker nattevakt i fast stilling

Dagbladet søker nattevakt til 53% fast stilling.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 24. mai

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter. I tillegg er Ahead Group Norway, en av Norges ledende byrågrupperinger, en del av porteføljen til Aller Media.Selv om vi er et stort konsern, med over 600 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

Dagbladet dekker hele nyhetsdøgnet, og vi søker deg som ønsker å bli en del av Dagbladets fantastiske nattlag. Som nattevakt er du vaktsjef for Dagbladet.no og reporter for alle avdelinger i Dagbladet! Du skal overvåke og dekke nyhetsbildet innen- og utenriks, og servere leserne den rette miksen av stoff når Norge våkner. Nattevakta har ansvaret for Dagbladets Nyhetsbrev.

Det er viktig at du har god formidlingsevne og nese for tabloide nyheter fra inn- og utland. Som nattevakt må du både evne å jobbe selvstendig og være arbeidsleder. Det stilles store krav til journalistisk- og etisk vurderingsevne.

Det vil bli gitt opplæring i frontstyring og produksjonssystem. Nattevakta går i turnus – og har forrang på ledige nyhetsvakter.

Les mer om Dagbladets kvalitetspolicy her

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS