STILLING LEDIG:

KK.no søker journalist

Prosjektstilling med mulighet for fast ansettelse

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Prosjektstilling

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 11. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Norges største kvinnemagasin er på jakt etter en offensiv og god journalist med kunnskap om og interesse for kjerneområdene helse, samliv og underholdning – rettet mot kvinner.

Vi leter etter en journalist som er iderik og kreativ og kan jobbe raskt og selvstendig, men også trives i et redaksjonelt miljø. Du bør ha god teft for nyheter, samt godt språk og god formidlingsevne.

KK.no er i rask vekst og vi søker en journalist som inspireres og drives av høye ambisjoner og mål - og har lyst til å bidra til ytterligere vekst.

Tiltredelse: Etter avtale

Kontaktinformasjon:

Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected]

Powered by Labrador CMS