STILLING LEDIG:

Bergens Tidende søker utvikler

Er du kreativ, samfunnsengasjert og kan kode?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: 1. mars

Om arbeidsgiver

Bergens Tidende (BT) er et av Norges største mediehus, og den største avisen med utgiversted utenfor Oslo. Innholdet til Bergens Tidende finner du på alle digitale flater. Vi jobber hele tiden med å utforske nye formater for innholdet vårt gjennom for eksempel podcaster eller arrangement. Bergens Tidende har 231.000 daglige lesere og rundt 80.000 abonnenter. Bergens Tidende er en del av Schibsted Norge med en omfattende portefølje av produkter for papir, nett, tablet og mobil.

Da kan du få jobbe sammen med noen av de beste utviklerne, journalistene og fotografene i Bergens Tidende.

Bord4 er et lite, men anerkjent miljø som jobber med digital presentasjon, graving i store data og visuell historiefortelling. Gruppen jobber på tvers av hele redaksjonen, alt fra når det skjer store hendelser til i de største gravesakene.

Vi søker en datajournalist som kan gå inn i et fire måneders vikariat i avdelingen fra midten av april 2023. Hos oss kan du være med å forme hvordan Bergens Tidendes journalistikk presenteres digitalt.

Du bør være nyskapende, initiativrik og er interessert i å jobbe med frontend. Du må fungere godt i team og tilegne deg ny kunnskap raskt.

Redaksjonell erfaring er ikke et krav.

Kontaktinformasjon

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med;

SØK HER

Powered by Labrador CMS