STILLING LEDIG:

Strilen, Bygdanytt og Bare Åsane søker fire journalister

Bergensområdets mest varierte lokalavismiljø søker nå etter flere engasjerte journalister!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikariat, vikar, og fast stilling

Arbeidssted: Bergensområdet

Søknadsfrist: 12. februar

Om arbeidsgiver

AS Lokalavisene er en del av Schibsted-konsernet, som mellom andre eier BT, Stavanger Aftenblad, VG og Aftenposten. AS Lokalavisene eier fem aviser i bergensområdet: Strilen i Nordhordland/Gulen, Bygdanytt i Arna/Osterøy, Bare Åsane i Åsane, Vestnytt i Øygarden og Askøyværingen på Askøy.

Vi trenger:

  • To vikarer under ferieavviklingen hos oss i sommer. Varighet avtales med aktuelle kandidater.
  • Èn vikar som skal jobbe hos oss mens en av våre faste journalister er i permisjon fra og med juni 2023 til og med februar 2024. Vikaren kommer til å gå inn en rolle på nettdesken vår.
  • Èn ny, fast tilsatt journalist. Vedkommende kommer til å gå inn i rolle som nettdesker.

Hos oss får du erfaring som er gull verdt, og ordnede arbeidsforhold. Vi dekker geografiske områder som går fra by til land, og vi dekker et vidt spekter av saker. I våre dekningsområder bor det til sammen 100.000 mennesker.

Du må kunne jobbe selvstendig, tåle å jobbe under tidspress og kunne levere tekst og bilder raskt. Kan du litt om video, og liker å filme med mobilen, er det en stor fordel.

På nettdesken kreves det spesielt stødig vurderingsevne, både når det gjelder nyhetskriterier og etikk. Nettdeskerne våre har god teknologiforståelse, ser raskt de gode nyhetspoengene i en sak og jobber både strukturert og selvstendig.

Skriver du både på bokmål og nynorsk, er det en fordel.

Du må ha førerkort for bil. Du disponerer gjerne egen bil, men det er ikke er krav.

Sommervikarene kommer til å jobbe mest på dagtid på ukedagene, men også på kveld og helg. Nettdeskerne går i fast turnus med dag-, kvelds- og helgearbeid, og har primært arbeidssted i våre lokaler i Knarvik,

I vår lille klynge av lokalaviser finnes Strilen (holder til i Knarvik), Bygdanytt (holder til i Indre Arna) og Bare Åsane (holder til på Ulset). Avisene jobber tett sammen, har flere fellesfunksjoner og hjelper hverandre ved behov.

Skriv kort om deg selv, legg ved CV og gjerne noen eksempler på hva du har gjort før.

Spesifiser hvilken stilling du søker på. Søker du på sommerjobb, oppgi når du er interessert i å jobbe i sommer.

Kontaktinformasjon

  • Har du spørsmål til stillingen, kontakt: Eirik Langeland Fjeld, ansvarlig redaktør, mob: 959 97 237 / e-post: [email protected]
  • Har du spørsmål til Norsk Journalistlag, kontakt: Ronny Bertelsen, klubbleder, mob: 901 72 166/ e-post: [email protected]

SØK HER

Powered by Labrador CMS