STILLING LEDIG:

E24 søker journalister til faste stillinger

Ivrer du etter å vinne nyhetskampen hver eneste dag? Vil du bli en del av laget bak Norges største nettavis for økonomi og næringslivsnyheter? Nå har du muligheten.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype:

Fast/Vikariat/Tilkalling

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 05. desember

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

E24 er en del av Schibsted, og eies i fellesskap av VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. Med nær to millioner unike brukere hver uke, over halvparten på mobil, er vi Norges største og viktigste nettavis for økonomi og næringsliv. Høsten 2019 varslet vi en offensiv oppbemanning og nytt samarbeid på tvers i Schibsted, for å ta en enda sterkere og tyngre posisjon. Sammen med kommersiell avdeling utgjør mediehuset i dag over 50 ansatte. Vi samarbeider også tett med øvrige Schibsted-aviser, med egne næringslivsgrupper i Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad.

E24 skal ansette flere dyktige journalister.

Vi jakter:

  • To journalister til faste stillinger på breakingdesken
  • En journalist til et lengre vikariat
  • Nye tilkallingsvikarer til redaksjonen

Breakingdesken er motoren i E24-redaksjonen. Som breakingjournalist følger du nyhetsbildet tett og sørger for at vi er først og best på de største nyhetene innenfor økonomi og næringsliv.

Vi kan tilby en spennende og utfordrende arbeidshverdag i en ambisiøs og kollegial redaksjon. Hverdagen vil være hektisk og variert. Du vil måtte kaste deg rundt når det smeller, men også levere gode saker basert på egne ideer.

Vi leter etter journalister som evner å sette seg inn i komplekse saker på kort tid, skriver godt og presist og har gode etiske reflekser. Du bør ha gode samarbeidsevner, mye energi og like å jobbe i team.

Du vil gå inn i en turnus som innebærer kvelds- og helgejobbing, samt videovakter.

Tilkallingsvikarer:

E24 er på jakt etter journalisttalenter. Vi ser etter deg som brenner for journalistikken, som er idérik og offensiv og som ønsker å utvikle deg som journalist.

Som tilkallingsvikar i E24 vil du kunne få vakter i ulike deler av redaksjonen og jobbe med alt fra løpende nyhetssaker til større reportasjer og lengre prosjekter.

Arbeidssted er Akersgata 55 i Oslo.

Kvinner oppfordres til å søke.

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist: Snarest! Senest innen søndag 5. desember.

SØK HER

Powered by Labrador CMS