STILLING LEDIG:

OA søker sommervikarer og tilkallingsvikarer

Har du god nyhetsteft, er idérik og takler et høyt tempo?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Gjøvik

Søknadsfrist: 22. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Oppland Arbeiderblad (OA) er en ledende allmennkringkaster i Innlandet. Avisen dekker siste nytt og rapporterer i alle kanaler fra 14 kommuner fordelt på Gjøvik-regionen, Hadeland og Valdres. Hovedredaksjonen ligger i Gjøvik, en universitetsby i vekst og med sterke teknologimiljøer. OA har 55000 daglige lesere, en redaksjon på 30 og er en del av Amedia, landets største utgiver av lokale medier med 82 avistitler og mer enn 2,5 millioner daglige lesere.

Da trenger vi deg som sommervikar i vår redaksjon i sommer, enten i OAs hovedredaksjon, i datteravisen Toten Idag eller i Valdres og på Hadeland.

Her kan du regne med utfordringer og variasjon i en spennende journalistisk hverdag.

Vi ser gjerne at du har journalistisk bakgrunn, digital forståelse og besitter evnen til å jobbe selvstendig. Behersker du sosiale medier og foto/video, er det et stort pluss.

Du må ha førerkort.

Vi har behov for journalister og frontsjefer. Vi ser også etter deg som er interessert i tilkallingsvikariater/frilansjobber før og etter sommeren.

Våre sommervikarer vil gå inn i en turnus med tidlig-, dag, kvelds- og helgevakter. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, et godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger.

I 2021 vant vi Norsk Journalistlags pris for beste journalistikk i Innlandet. Vi fikk hederlig omtale på Amedias redaksjonelle prisutdeling og flyttet inn i nye, moderne lokaler i Gjøvik sentrum.

Oppland Arbeiderblad AS er et selskap i Amedia. Les mer her om hvordan det å være ansatt i Amedia.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS