STILLING LEDIG:

Tønsbergs Blad søker nyhetsjournalist

Vil gjerne ha deg som er sulten, tabloid og idérik. Du må både hige etter å lage de store avsløringene, og de små, lokale godbitene.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Tønsberg

Søknadsfrist: 13. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Tønsbergs Blad er Vestfolds ledende mediehus og holder til sentralt på Brygga i Tønsberg. Tønsbergs Blads opplag har økt tre år på rad, og var i første halvår 2020 på 22.563 abonnenter. Det totale lesertallet er nå 60.800 daglige lesere.. Lønnsomheten og soliditeten er meget god. Tønsbergs Blad eies av Amedia AS.

Høyt tempo og stor arbeidsinnsats må være en selvfølge, og du vil også gjerne ta nye utfordringer og lære deg nye ting. At sosiale medier og digital tankegang er en del av hverdagen din, trenger vi vel nesten ikke nevne.I Tønsbergs Blad tenker vi digitalt først, og du må regne med å levere både bilder, video og direkterapportere fra felt.

Vi vil gjerne ha kandidater som har annerledes journalistbakgrunn, eller bare journalister som er glad i å tenke annerledes eller utenfor boksen.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, et supert arbeidsmiljø og veldig bra og dyktige, prisvinnende, kolleger som du kan lære masse av.

Og ja, vi har forøvrig også lokaler på det som er selveste indrefileten av verdens beste sommerby: Brygga i Tønsberg.

Stillingen blir en del av redaksjonens turnus, med kveldsvakter, helgevakter og turnus på breaking-desken.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS