STILLING LEDIG:

Mediehuset Innherred søker ansvarlig redaktør

Som redaktør er du ansvarlig for mediehusets publisistiske plattformer og sørger for at avisa ivaretar uavhengighet, saklighet og samfunnsansvar.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Levanger/Verdal

Søknadsfrist: 1. november

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset Innherred har 11 redaksjonelle medarbeidere. Mediehuset har kontorer både i Levanger og Verdal, og er den ledende nyhetskanalen i de to kommunene. Selskapet har en solid økonomi med en forventet omsetning i 2021 på 35 millioner kroner. Innherred har 18 500 daglige lesere på ulike plattformer. Til tross for flere år med digital satsing, er papiravisen fortsatt av stor betydning som nyhetskanal og annonsearena. Innherred dekker Levanger og Verdal som har et samlet folketall på over 35 000. Dette er en spennende region i god utvikling.

Etter at Mediehuset Innherred ble etablert i 2015 har lokalavisa for Levanger og Verdal hatt en meget god utvikling. Den ansvarlige redaktøren som ledet prosessen med å slå sammen to lokalaviser, etablere den nye avisa og bygge den opp til det den er i dag, går nå over i en annen stilling i mediehuset. Nå skal Innherred satse enda mer på å ta rollen som en lokal debattarena, og utvikle kommentar- og samfunnsjournalistikken.

I den sammenheng søker mediehuset etter en ny ansvarlig redaktør.

Vi søker en redaktør som tar utfordringen med å utvikle journalistikken i Innherred videre, slik at innbyggerne i regionen også i årene som kommer opplever avisa som nyttig, engasjerende og aktuell.

Innherred har kommet langt med å etablere daglige digitale leservaner. Fortsatt god vekst i antall abonnenter skal sikre den uavhengige journalistikkens plass og posisjon på Innherred.

Som leder er du utviklingsorientert, engasjert og inspirerende. Du evner å gjennomføre endringer, og du er tydelig på hva du vil.

Du har en god penn, solid presseetisk plattform og bred erfaring fra arbeid med større nyhetssaker.

Som redaktør leder du redaksjonen, både strategisk og i det daglige arbeidet med enkeltsaker.

Redaktøren skal være tett på regionen avisa dekker, derfor er det en fordel om du bor på Innherred, eller ønsker å bosette deg der.

Ansvarlig redaktør rapporterer til styrets leder, og er en del av konsernets redaktørsamarbeid, der vi bygger kompetanse og utveksler erfaring.

Vi tilbyr en spennende og uavhengig jobb med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige vilkår.

Tiltredelse etter avtale.

Kontaktinformasjon:

  • Henning Johansen, styreleder, tlf: 915 37 200 / e-post: [email protected]
  • Eilif Solem, Search House, tlf: 992 20 202

SØK HER

Powered by Labrador CMS