STILLING LEDIG:

Ehandel.com søker journalist

Nordens ledende bransjeavis for e-handel søker journalist

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast / Frilans

Arbeidssted: Hjemmekontor / Oslo

Søknadsfrist: 30. juni

Om arbeidsgiver

Ehandel er Nordens største møteplass for alle som jobber med e-handel med bransjeavisene Ehandel.com og Ehandel.se. Siden 2021 driver Ehandel dessuten bransjeavisen influensere, Influens.se. Ehandel tilbyr foruten nyheter og redaksjonelt innhold også en rekke tjenester og eventer for e-handlere. Ehandel drives av Ehandel SE AB som ble etablert i 2009. Siden 1.januar 2018 er Ehandel SE AB en del av LRF Media AB.

Vil du ha det kult på jobben samtidig som du utvikler deg som journalist? Da skal du søke hos oss.

Vi leter etter en skarp journalist som vil være med å overvåke e-handelen hos Nordens ledende bransjeavis. Foruten å skrive om den raskt voksende e-handelen vil du være en lagspiller i en profesjonell gjeng full av humor. Hos oss er det god takhøyde og du vil få muligheten til å utvikle dine idéer.

Om rollen

I rollen som journalist hos Ehandel vil du i tett samarbeid med kolleger i både Norge og Sverige søke å alltid holde våre norske lesere oppdaterte på relevante nyheter. Du vil få ansvar for å overvåke nordiske medier på jakt etter spennende saker samtidig som du tar deg av innkommende tips og pressemeldinger.

Vi ser gjerne at du kan levere både de raske og noe kortere artiklene, men også lengre reportasjer og saker om aktuelle temaer eller personer i bransjen. Hos Ehandel.com søker vi å følge den raske utviklingen netthandelen nå står i – og rapporterer om utfordringer i bransjen like gjerne som vi ønsker å dele suksesshistoriene.

Det er ikke avgjørende at du har årevis med erfaring, men vi ser at du har et sterkt engasjement og en interesse for å kunne skape givende innhold til våre lesere. Du må kunne stille de rette spørsmålene, sammenstille gode tekster med fengende overskrifter samtidig som du trives å jobbe på egenhånd når du vet at du har et godt team rundt deg.

Ehandel står også bak Nordens største netthandelskonferanse, NXT. Her inviterer vi hele bransjen til et fullspekket program med innsikt og kunnskap om aktuelle temaer man står ovenfor. Det er derfor også en fordel at du trives i et hektisk miljø hvor man gjennomfører intervjuer og rapporterer live under dagen.

Vi forventer at du:

  • Har relevant utdanning og/eller erfaring

  • Trives med å arbeide selvstendig - men like godt i team

  • Er kreativ, våken og alltid på jakt etter de gode historiene

  • Har en interesse for netthandel, logistikk, teknologi og markedsføring

  • Har høy arbeidskapasitet og er resultatorientert

Det er en fordel om du:

  • Har erfaring med Wordpress og Photoshop

  • Har kontakter eller erfaringer fra netthandelsbransjen

  • Bor i nærheten av Oslo

  • Har mulighet til å reise i arbeidet

  • Erfaring med sosiale medier

Vi tilbyr en en stilling hvor du får mulighet til å vokse som journalist, være en del av et selskap i vekst med kunnskapsrike kolleger som tar ansvar for og bistår hverandre. Du vil få all nødvendig opplæring og god oppfølging av nærmeste kolleger.

Kontaktinformasjon

For mer informasjon om stillingen, vennligst kontakt:

Søknad og CV sendes til linn@ehandel.com og gjerne med eksempler på tidligere tekster du har skrevet samt referanser.

Ansettelsesform: 100% stilling, ansettelse eller frilans

Tiltredelse: Så snart som mulig, senast 1.september

Hvor: Stillingen tar utgangspunkt i at du jobber hjemmefra, men med mulighet for å møtes ukentlig i Oslo. Det er også viktig at du har mulighet til å gjøre reiser i arbeidstiden for intervjuer og eventer, samt kunne stille opp på møter med resten av Ehandel-teamet på hovedkontoret i Helsingborg ved behov.

Powered by Labrador CMS