STILLING LEDIG:

Glåmdalen søker journalist

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Kongsvinger

Søknadsfrist: 24. april

Om arbeidsgiver:

Glåmdalen hadde ved siste måling 34.901 lesere, og et netto totalopplag på 14.552. Økonomien i selskapet er solid. Glåmdalen er en del av et Amedia-konsern i stor framgang. Karrieremulighetene er mange for den som vil videre etter å ha hjulpet Glåmdalen til å nå sine mål.

Glåmdalen har hovedredaksjon i Kongsvinger – en by med boligpriser man bare kan drømme om ellers i Oslo-regionen, fantastiske naturområder, et rikt kulturliv og en masse fritidstilbud for store og små.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vi søker vår nye journalist-kollega. Er det deg?

Glåmdalen søker deg som er, eller vil bli en multimedial stjernejournalist, til fast stilling ved vårt hovedkontor i Kongsvinger. Er dette deg? 

Vi tilbyr deg et dynamisk og offensivt arbeidsmiljø der vi jobber sammen for å nå felles mål. Vi ønsker mangfold og personer med ulik bakgrunn, erfaring og kompetanse i staben vår, så fortell oss hva du kan tilby til oss.

Vi er opptatt av å levere en god miks av saker til våre lesere, og her bidrar hele redaksjonen til å levere på et felles mål. Samtidig vil du oppleve frihet til å følge egne prosjekter og ideer. Vi verdsetter ideer og initiativ, og vi vil gi deg tid og rom til å utvikle deg som journalist innenfor både temaer og enkeltsaker. Vi lover å gjøre det vi kan for at du skal blomstre og utvikle deg til å bli en best mulig journalist. 

Vi tror vår neste ansatte kan ha følgende kompetanse: 

  • Journalistutdanning eller tilsvarende utdanning
  • Erfaring som journalist, men er du nyutdannet, lærevillig og ivrig så hører vi likevel gjerne fra deg
  • Grunnleggende forståelse for journalistikk, kildekritikk, IT-ferdigheter og presseetikk
  • Førerkort Kl. B

Vi tror du vil passe perfekt hos oss om du kjenner deg igjen i noen av de følgende personlige egenskaper:

  • At du er glad i mennesker, har et positivt menneskesyn og er sosialt omgjengelig
  • At du evner å se på samfunnet rundt deg med et kritisk blikk
  • At du liker kombinasjonen mellom raske, kjappe breaking-nyheter og prosjekt- og teamarbeid om større satsinger.
  • At du er villig til å bidra med din kunnskap, innsikt, ideer og god stemning innad i kollegiet.
  • At du er villig til å gå i nyhetsturnus med morgen-, kvelds- og helgevakter. 

Om du skulle søke på stilling hos oss, og få tilbud om jobben, tilbyr vi konkurransedyktige lønnsbetingelser, gratis trening og subsidiert kantine i vår hovedredaksjon i utgiverbyen, Kongsvinger. 

Som journalist i Glåmdalen får du også en gjeng kolleger som trives godt sammen og vil hverandre vel.

Arbeidssted er Kongsvinger, som kan skilte med en fin kombinasjon av småbyliv og et svært variert og rikt aktivitets- og kulturliv. 

Byen har gode togforbindelser med hyppige avganger til Oslo, samt nærhet til nabolandet i øst, Sverige, og landets hovedflyplass, Gardermoen.

Glåmdalen er heleid av mediekonsernet Amedia, som er sertifisert som Great Place To Work, og som har et av landets sterkeste redaksjonelle utviklingsmiljøer. Dette er ressurser du, som ny journalist, vil kunne nyte godt av den daglige jobben som journalist i Glåmdalen.

Du kan også lese mer om hvordan det er å jobbe hos oss på våre Karrieresider: https://www.amedia.no/jobb-hos-oss og på LinkedIn: https://n9.cl/0uv5c

Har du spørsmål om stillingen, om sjefen, kollegene, arbeidsoppgavene, byen eller regionen så ta gjerne kontakt med en av oss. 

Vi kommer til å behandle søknader fortløpende. Søknadsfrist er 24. april

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med: 

SØK HER

Powered by Labrador CMS