STILLING LEDIG:

Altinget søker kommersielt team

Vi bygger Altinget i Norge – vil du være med?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 3. juni, men søknader behandles fortløpende

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Altinget er en del av Alrow Media, som har ca. 170 ansatte.

Altinget Danmark startet i 2000 og består av 28 nisjemedier samt en forside med politisk journalistikk tilgjengelig for alle. Dessuten gis det ut et magasin på print 10 ganger i året og en rekke podkaster.

Altinget Sverige startet i 2014 og består av 11 nisjemedier samt en åpen forside.

Alrow Media omfatter også en tenketank, en konferanse- og nettverksvirksomhet samt det uavhengige mediet Ugebrevet Mandag Morgen.

Alrow Media eier Grønbechs Hotel i Allinge, hvor Folkemødet (den danske utgaven av Arendalsuken) arrangeres hver sommer.

Alrow Media eies av stifter Rasmus Nielsen.Altinget i Norge blir etablert høsten 2022, og vil fra starten bestå av en åpen forside og rundt fem nisjemedier.

Altinget er Nordens største politiske mediehus, med troverdighet, engasjement, nøytralitet og aktualitet som sine viktigste byggestener. Nettavisen ble etablert i Danmark for 20 år siden, i Sverige for åtte år siden og har også en EU-redaksjon i Brussel. Altinget dekker politiske prosesser nasjonalt og internasjonalt. Avisen er bygget opp med en åpen forside og en rekke politiske nisjesider for abonnenter.

Vi søker nå etter det kommersielle teamet som vil bidra til å skrive et stykke nordisk mediehistorie. Vi ønsker å samle de beste folkene for å bygge momentum til satsningen, de som ønsker å være med og muliggjøre objektiv politisk journalistikk.

Du kan være nyutdannet eller ha lang erfaring, det viktigste er at du er initiativrik, operativ og ser verdien i det samfunnsoppdraget vi skal forvalte.

Vi leter etter selgere, analytikere og markedsførere som kjenner igjen begrep som churn, kundeportefølje, produktportefølje, salgstrakt, kundepleie, cold calling, research, abonnementsdatabase, CRM, Hubspot, display ads, annonseproduksjon, annonsekjøp, effektmåling og kundereise.

Du trenger ikke å mestre alt dette, men hvis du har ambisjoner om en videre karriere innen media og synes det er interessant å være med fra dag 1, vil vi gjerne snakke med deg.

Kontaktinformasjon:

LES MER OG SØK HER

Powered by Labrador CMS