STILLING LEDIG:

Kjendisdesken i Aller Media søker reportasje­leder, reporter og tilkallingsvikarer!

For over fem år siden etablerte Aller Media en felles kjendisdesk for Dagbladet.no og Seoghør.no. Det har vært en stor suksess, og nå øker redaksjonen ytterligere: Vi ansetter én dyktig reportasjeleder, én allsidig kjendisreporter og sultne tilkallingsvikarer!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast / Tilkalling

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 06. desember

Om arbeidsgivar

Om arbeidsgivar

Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og ca 600 ansatte.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.

Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media.Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Se og Hørs og Dagbladets digitale kjendisdesk er i dag Norges største og mest slagkraftige redaksjon innenfor underholdningsjournalistikk. Redaksjonen står bak en rekke av de mest oppsiktsvekkende norske kjendisreportasjene og avsløringene de siste årene. I tillegg dekker vi nyheter fra den internasjonale arenaen døgnet rundt. Til denne redaksjonen skal vi nå ansette enda flere offensive folk:

Reportasjeleder:

Du som søker må ha stor interesse for og kunnskap om norsk og internasjonalt underholdningsliv, og ha evne til å tenke raskt og kreativt. Erfaring med løpende nyhetsdekning er en forutsetning. Ettersom stillingen som reportasjeleder også innebærer deskjobbing, er det avgjørende med glødende formidlingsevne og godt språk.

Har du erfaring med å lede en redaksjon i et hektisk miljø, blir du prioritert blant søkerne. Det er en fordel med et godt blikk for visuell journalistikk. Reportasjelederen har sammen med redaktøren ansvar for den daglige driften av redaksjonen, så positivitet, entusiasme og høy energi er avgjørende egenskaper. Stillingen sorterer under Dagbladet AS.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Reporter og tilkallingsvikarer:

Vi ser i tillegg etter dyktige reportere med bred kunnskap om kjendiser. Det er avgjørende at du har god teft for nyheter, glødende humør og at du elsker å skrive sakene alle snakker om. Du må like høyt tempo og å jobbe med vinklinger til de sitter. Arbeidet innebærer både deskarbeid og «utegående» jobbing.

Den faste reporteren vi leter etter, vil det kommende året ha et særlig ansvar for å styrke kjendisdeskens SoMe-satsing. Det innebærer blant annet å skrive underholdende saker som flyr i sosiale medier, samt bidra til stor økning av nye lesere inn til Se og Hør og DB. Du som får jobben vil i første omgang ha ordinær arbeidstid på dagtid, men må også påregne noe kvelds- og helgearbeid.

Hvis dette frister, og du liker en morsom arbeidshverdag i et herlig arbeidsmiljø, så har du det travelt. Da må du søke nå!

Tiltredelse: Snarlig.

Kontaktpersoner:

SØK HER

Powered by Labrador CMS