STILLING LEDIG:

Accenture søker markeds- og kommunikasjons­direktør

Brenner du for god kommunikasjon og er en inspirerende leder?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Fornebu

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

I Accenture er vi ikke ansatte, vi er kolleger. Vi er 569.000 mennesker med vidt forskjellig bakgrunn, historie og talenter, som deler samme ønske om å gjøre en forskjell og bidra til et levende, globalt nettverk. Sammen betjener vi kunder i mer enn 120 land. Vi ønsker å skape verdier på helt nye måter. Vi skal få samfunnet til å fungere bedre, slik at mennesker som lever der får det bedre. Vi lager løsninger for et åpent, inkluderende og tolerant samfunn. Vi skal lage løsninger kunder og verden trenger. Vi skaper det nye Norge.

Er du en engasjerende og motiverende leder? Er du i tillegg en erfaren kommunikator med sterk formidlingsevne og strategisk overblikk? Har du forretningsforståelse og samtidig god kunnskap om norsk samfunnsliv? Da kan denne stillingen være noe for deg! Accenture ser etter en handlekraftig leder til rollen som Marketing and Communication Lead Norway.

I Accenture er vi opptatt av å skape 360-graders verdi for våre kunder, partnere, mennesker og lokalsamfunn. Med entusiasme og kunnskap, kombinert med nye tankesett og teknologier, løser vi de største utfordringene kundene våre står overfor. Accenture er i kraftig vekst, og markedsføring og kommunikasjon er helt sentralt for virksomhetens videre vekst. Det er nettopp her du vil tilføre verdi. Rollen som Marketing and Communication Lead Norway vil ha to hovedoppgaver: Du skal lede Accentures markeds- og kommunikasjonsteam i Norge. Og du skal bidra til gjennomføringen av selskapets nordiske strategi.

Vår nye Marketing and Communication Lead Norway blir medlem av den norske ledergruppen, i tillegg til å bli et kjernemedlem i Nordic M+C leadership team. Det nordiske teamet er organisert som One Accenture - ett integrert nordisk team. Dette er et team som brenner for å skape opplevelser og øyeblikk som engasjerer. Stillingen rapporterer til den nordiske lederen for marked og kommunikasjon, Claus Wilkki, og samarbeider tett med Accentures administrerende direktør i Norge, Tonje Sandberg.

Vi tror denne rollen kan være noe for deg, om du er god på å få kommunikasjon til å treffe både hjerter og sinn hos mennesker. Du er i oppdatert på alle viktige kommunikasjonsplattformer og konsepter. Du er intellektuelt nysgjerrig, har en smittende entusiasme og er en som samarbeider godt med alle i organisasjonen. Du er dyktig til å gi kommunikasjonsfaglige råd og bistand til administrerende direktør og øvrige ledere. Du bryr deg om dine kollegaer, og liker få frem det beste i mennesker du leder.

Vi tror du lykkes best i denne rollen, om du har følgende erfaringer:

 • Du er kommunikasjonsekspert og kan vise til gode resultater
 • Du har solid erfaring med å lede kommunikasjonsteam
 • Du har utviklet og implementert gode kommunikasjonsstrategier
 • Du har god erfaring med mediehåndtering
 • Du er smidig i arbeidsstilen og kan manøvrere i en kompleks matriseorganisasjon
 • Du har erfaring med å rådgi toppledelse
 • Du har solid kjennskap til bruken av digitale plattformer, og vet hva som skal til for å skape effekt

Vår idealkandidat har følgende kvalifikasjoner:

 • Relevant grad fra et respektert universitet eller en høyskole
 • Minst 10 års kommunikasjons- og ledererfaring, ideelt sett fra en stor organisasjon
 • Solid skriftlig og muntlig språkfølelse både på norsk og engelsk. Engelsk er det foretrukne språket internt i selskapet
 • Du har topp forteller- og presentasjonsferdigheter

Accentures løfte til deg

Hos Accenture får du mulighet til å utvikle hele deg, også på det personlige plan. Alle får bidra med – og vise – alt de er. Du møter utfordringer på en rekke ulike områder og fagfelt, du tar all din kompetanse i bruk og lærer nytt underveis. Accenture har et har et bredt spekter av innovative verktøy, en læringskurve som aldri stanser og et globalt nettverk som gir selskapet en verden av erfaringer å høste av. «Vi holder oss alltid i forkant - vi skaper endringer overalt».

I tillegg har Accenture gode bonusordninger, konkurransedyktig lønn, helseforsikring, tjenestepensjonsordninger og aksjesparing. Foreldrepermisjon dekkes utover NAVs betingelser opp til 12G. Selskapet har et velutstyrt treningsrom, sykkelparkering i kjeller, en god kantine, aktive bedriftsidrettslag og firmahytter.

Accenture skal være et åpent, inkluderende og spennende arbeidsmiljø, hvor alle, uansett kjønn, trosretning og orientering får like sjanser. En 50/50 miks mellom kjønnene er et viktig mål for Accenture. For andre år på rad har vi blitt kåret til verdens mest inkluderende selskap. Les mer her.

Om Accenture

Accenture er et globalt profesjonelt serviceselskap med ledende ekspertise innen digital, sky og sikkerhet. Ved å kombinere enestående erfaring og spesialiserte ferdigheter i mer enn 40 bransjer, tilbyr vi tjenester innen strategi og rådgivning, interaktiv, teknologi og drift. Accenture viser selskaper, organisasjoner og offentlige sektor nye tankesett, nye ideer og nye teknologier. Dette skaper varige endringer og vekst.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS