STILLING LEDIG:

Dagbladet søker digital vaktsjef

Er du en digital spydspiss, som kan gi oss ytterligere vekst og fart, kan vi tilby en av Norges mest utfordrende, hektiske og mest spennende mediejobber.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 8. mars

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Dagbladet AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.

En av våre dyktige vaktsjefer går over i en ny rolle i Dagbladet, og vi søker derfor hennes erstatter.

Dagbladet har de siste åra hatt en massiv satsing på breaking news. Vi søker nå en tabloid vaktsjef, som kan bidra til at vi fortsetter å være først og best med siste nytt. Du liker konkurranse og forstår at høy trafikk er viktig, samtidig som du vet hvordan vi skal ivareta profil og sørge for fornøyde lesere som bruker tid på sakene våre.

Reportasjeledelse er en svært sentral del av jobben. Det er den digitale vaktsjefens ansvar, sammen med avdelingsledere og redaksjonssjefer, å sørge for at vi leverer på våre hovedoppgaver som en av landets beste breaking news- og dagsordensettende redaksjoner.

Som digital vaktsjef blir du i tillegg til den løpende nyhetsdekningen også svært sentral i arbeidet med både lange og halvlange saksløp og i planleggingen av publisering. Du bør være strukturert, idérik og ha god oversikt over nyhetsbildet og norsk samfunnsliv.

Du må også like å lede andre, og evne å motivere og dyrke fram kreativiteten hos journalistene. Som person trives du godt når det koker litt.

Som digital vaktsjef jobber du tett med redaksjonssjefer, avdelingsledere og dine vaktsjefkollegaer, og har ansvaret for å styre forsiden på Dagbladet på mobil og desktop i det løpende nyhetsbildet. Jobben innebærer turnus med kveldsvakter, mellomvakter og helgevakter cirka hver tredje uke. På kveld og i helger er vaktsjef digitalt øverste redaksjonelle leder på jobb, og får dermed et særlig ansvar for å igangsette, reportasjelede og videreforedle det journalistiske innholdet.

Dagbladet har ambisiøse vekst- og trafikkmål, og vi jobber for å sikre fornøyde lesere som bruker tid på innholdet vi lager. Vi jobber strategisk for å bygge Dagbladet Pluss og Dagbladet TV som merkevarer. Som digital vaktsjef er du sammen med dine kollegaer helt sentral i dette arbeidet. Det er en forutsetning med sikker presseetisk vurderingsevne og utpreget tabloidfaglig styrke.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her

Kontaktinformasjon:

Ved spørsmål om stillingen:

Kvinner oppfordres til å søke.

Tiltredelse: Etter avtale

Søknad med CV sendes til [email protected]

Søknadsfrist: 08.03.2021
Søknad med CV sendes til [email protected]

Powered by Labrador CMS