STILLING LEDIG:

NTB søker selger til ett års vikariat

Er du en drivende dyktig selger som har interesse for og kunnskap om medie- og kommunikasjonsbransjen? Har du pågangsmot og klarer å jobbe fokusert for å oppnå de målene du har satt deg? Da kan du være vår neste kollega!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 28. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NTB er et uavhengig nyhetsbyrå. Vi har i over 150 år vært en sentral aktør i norsk offentlighet. Våre redaksjoner overvåker, sorterer og dekker nasjonale og internasjonale hendelser døgnet rundt. Hver dag leverer NTBs journalister, fotografer og grafikere redaksjonelt innhold til nærmere 200 medier. Samfunnsoppdraget vårt er å gi rask og pålitelig oversikt over de viktigste nyhetene. Bildearkivet vårt inneholder historiske bilder tilbake til 1800-tallet og representerer Norges visuelle nyhetshukommelse. Med over 300 millioner bilder, videoer og grafikker er vi Nordens største bildebyrå. NTB er i front med innovativ teknologiutvikling for mediemarkedet, som lokaltilpasset robotjournalistikk og mediebank. Vi tilbyr mange ulike språk- og kommunikasjonstjenester til organisasjoner, offentlig sektor og næringslivet, som distribusjon av pressemeldinger, oppdragsfoto og skrivekurs .

Vi søker selger til salgsavdelingen i Norges største nyhetsbyrå - (stillingen er i første omgang et vikariat på 1 år).

Hvem er du?

Vi søker deg som har erfaring med salg, gjerne fra PR- og kommunikasjonsbransjen, hvor du kan dokumentere gode resultater. Du er dyktig i både salg og forhandlinger og du får energi av å oppnå dine mål. Som selger i NTB får du ansvar for en rekke KPI-er for vekst og lønnsomhet som drives av din portefølje

NTBs visjon er: “Vi skal være kundens nærmeste samarbeidspartner.” - dette vil også gjenspeile dine oppgaver som selger hos oss. Du har gode kommunikasjonsevner og evner å bygge relasjoner og tillit raskt hos både kunder og kolleger. Videre er du selvstendig og proaktiv i ditt arbeid, men trives også med samarbeid og kunnskapsdeling mellom kollegaer. Du tar initiativ og trives med høyt tempo og mange baller i luften. Er du i tillegg, løsningsorientert, nysgjerrig og lærevillig og kjenner deg igjen i våre verdier som er troverdig, oppfinnsom, lagspiller, vil du passe perfekt inn i vårt team.

Hva kan du?

Du behersker godt eller har kjennskap til en eller flere av disse områdene:

 • arbeidserfaring innen salg med gode resultater (1-3 år)
 • god til å identifisere nye inntektsmuligheter i markedet og se muligheter for salg av NTBs produkter
 • erfaring med å bruke CRM som en del av salgsprosessen, gjerne Salesforce
 • kunnskap om PR- og kommunikasjonsbransjen
 • kommersiell forståelse
 • gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner

Vi ser for oss at du har høyere utdanning innen markedsføring, salg eller tilsvarende.

Vi tilbyr:

 • en spennende stilling i et innovativt nyhetsbyrå
 • du blir en del av et kompetent, engasjert og utviklingsorientert miljø
 • kjent og solid merkevare
 • morsomme dager på jobb med vafler hver fredag
 • konkurransedyktige betingelser
 • topp moderne lokaler i Pressen hus, et steinkast unna Oslo S

Stillingen rapporterer til NTBs salgssjef.

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist: 28.02.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS