STILLING LEDIG:

VG søker podkast-produsent

Vi ser etter en kandidat som aktivt deltar i den journalistiske konseptutviklingen av podkasten, er innspillingsleder og har et særlig ansvar for redigering/klipp og det ferdige lydbildet.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Prosjektstilling

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,4 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I mediehuset inngår også VGTV AS, VG+ og E24 Dine Penger. Antall ansatte i mediehuset VG pr. januar 2020 er i overkant av 400.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Bakgrunn for rekrutteringen

VG har inntatt en ledende podkast-posisjon i Norge innenfor nyheter, aktualitet og underholdning. Nå jobber vi med å utvikle nye programmer og videreutvikle den nåværende porteføljen vår for å gi VGs journalistikk enda større gjennomslag i lyd.

Vi søker derfor en podkast-produsent som har erfaring med å bygge opp og produsere vellykkede pod- eller radioprogrammer, for å utvikle VGs daglige aktualitetspodkast Giæver og gjengen videre inn mot stortingsvalget 2021. Giæver og gjengen er en av Norges største aktualitetspodkaster, og du vil som produsent jobbe tett sammen med programleder Anders Giæver, fredags-sidekick Thomas Giertsen og resten av VGs podkastavdeling.

Stillingen er en 100 % prosjektstilling i seks måneder, med oppstart så raskt som mulig.

Stillingen rapporterer til podkastsjef.

Arbeidsoppgaver

  • Bidra til journalistisk konseptutvikling av podden i tråd med VGs podstrategi, inkludert grep til livescene og sosiale medier inn mot stortingsvalget.
  • Produksjon av journalistisk innhold til sendingene inkludert gjestebooking, research og bidrag til faste spalter samt et hovedansvar for planlegging og gjennomføring av sendeplaner.
  • Klipp og redigering av programmet. Kreativt og innholdsmessig hovedansvar for hvordan poddens ferdige lydbilde blir.

Fag og erfaring

  • Solid erfaring med utvikling av underholdnings- eller aktualitetsprogrammer, gjerne med bakgrunn fra podkast, radio eller TV
  • Gode kreative og tekniske ferdigheter med lydredigering for pod/radio/TV
  • Journalistisk erfaring og interesse for nyheter og politikk

Personlige egenskaper

  • Gode samarbeidsevner på tvers i et redaksjonelt miljø

Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med:

Søknadsfrist: Snarest
SØK HER

Powered by Labrador CMS