STILLING LEDIG:

NRK Nyheter søker redaksjonsleder til Oppdatert

Vil du løfte Norges mest populære nyhetspodkast til nye høyder? Oppdatert er en satsing for NRK Nyheter, og den prisbelønnede redaksjonen er i vekst. Nå får Oppdatert derfor egen redaksjonsleder.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 26. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Arbeidsoppgaver

Som redaksjonsleder skal du bidra til at NRK holder en ledende posisjon i lydtilbudet til unge voksne. Det betyr at du får ansvar for å utvikle talenter, se til at redaksjonen er tett på målgruppas liv, og samarbeide mye med andre miljøer i NRK. Du får personalansvar for de ansatte i Oppdatert, og deltar aktivt i den daglige produksjonen. I tillegg får du en rolle inn i arbeidet med å samle og utvikle podkastmiljøet i NRK Nyheter.

Kvalifikasjoner

Du er presseetisk trygg, brenner for historiefortelling og har forståelse for innholdsutvikling ut fra målgruppas behov. Det er en fordel med erfaring fra arbeid med nyheter, og om du kjenner til den daglige flyten i NRK, eller andre fortellermiljøer. For å være innovative og inkluderende vektlegger vi at våre medarbeidere har ulik bakgrunn, kompetanse, perspektiv, funksjonsevne, språk og nettverk.

Personlige egenskaper

Redaksjonslederen i Oppdatert er samlende, motiverende, strategisk, strukturert, uredd og ambisiøs.

Vi tilbyr

Podkastmarkedet er i kraftig vekst og du vil få en sentral rolle i NRKs satsning framover. Du vil også få prege en plattform der vi faktisk treffer unge med nyheter, og være del av et ambisiøst og inspirerende arbeidsfellesskap. Vi har høye ambisjoner for Oppdatert, samtidig som redaksjonen har stor frihet i måten de jobber på. Jobben gir også tilgang til et helt unikt internt NRK-nettverk og kompetanse innen nyhetsformidling, historiefortelling, podkast og lyddesign. I tillegg blir du del av en større ledergruppe, med bred erfaring.

NRK tilbyr internt lederutviklingsprogram.

Lønn etter avtale, i tråd med NRKs lønnsnivå.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS