STILLING LEDIG:

Nettavisen-sporten søker tilkallingsvikarer

Vår sportsredaksjon har behov for flere flinke folk, og vi leter nå etter sportsinteresserte personer med skriftlig formidlingsevne og trygt språk.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Tilkalling

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset Nettavisen står bak et av Norges største nettsteder. Mediehuset er i vekst, både i antall lesere og økonomisk. Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia, landets største utgiver av lokale medier. Nettavisen er en av de første allmenne nettavisene i verden som ble etablert uten en papiravis i ryggen. Vår historie har stimulert oss til å satse stort på nye ideer. Våre verdier er Ærlig, Grensesprengende, Smart og Morsom - vår kultur er preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Kommersielt har Nettavisen vært tidlig ute med å utvikle nye produkter for våre kunder og vi gir høy verdi til våre kunder ved å tilby riktige målgrupper i riktig kontekst. Nettavisen holder til i tidsriktige lokaler i Akersgata/Grensen.

Vi jakter personer som har full oversikt over det som rører seg i sportens verden, har omfattende kunnskap om norske idrettsprofiler og er hurtig og presis foran tastaturet. Du bør også ha tabloid forståelse og fange opp sakene som vil engasjere våre lesere.

Du vil inngå i et miljø som setter kvalitet og presis journalistikk svært høyt, og du vil gå en god skole hos en av landets ledende sportsredaksjoner.

Du må samtidig ha mulighet til å jobbe kvelder, helger og tilkallingsvakter.Søknadene vil bli vurdert fortløpende, og aktuelle kandidater kalles inn til intervju.

Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen, og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS