STILLING LEDIG:

PLAN-B søker produsent til humorserie

Vi skal i gang med en ny, stor humorsatsning for en norsk tv-kanal!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Engasjement

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 24. oktober

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

PLAN-B er et uavhengig og veletablert underholdningshus i stadig utvikling. Vi består av avdelingene TV og Podkast, Management og Reklame og produksjon, og hos oss finner du profiler, produksjon og rådgivere under samme tak.

PLAN-B TV og Podkast produserer og idéutvikler for det norske markedet. Vi står bak tv- og podkastprosjekter som «Kjære Landsmenn», «Truls à la Hellstrøm», «198 Land», «Jan Thomas og Einar blir venner» og «Helt Harald» - i tillegg til flere spennende prosjekter i oppstartsfasen og i utvikling.

I den forbindelse er vi på jakt etter en produsent, som sammen med executive produsent skal lede alle deler av produksjonen.

Vi søker deg som har erfaring med dramaproduksjon og trives i lederrollen. Du er selvstendig og sørger for fremdrift – samtidig som det er viktig for deg å le med kollegaene dine.

En produsent i PLAN-B trives med høyt arbeidstempo, setter pris på å samarbeide og være bindeledd mellom de forskjellige teamene i produksjonen. Hen bidrar til et inkluderende og godt arbeidsmiljø og har en evne til å sørge for at andre trives på jobben.

Arbeidsoppgaver:

  • Arbeidsleder og personalansvar for produksjonsleder og regissør.

  • Kontaktledd til fagsjefer + bindeledd mellom manusrom og produksjonskontor.

  • Beslutningsansvar; ta de beste avgjørelsene for prosjektet.

  • Tett samarbeid med produksjonsleder; fremdrift, økonomi og sosialt ansvar.

  • Oppstart og oppfølging av ettarbeid.

  • Kommunikasjon med oppdragsgiver.

Vi holder til i lokaler du vil trives i, og hos oss får du ansvar og muligheter til å utvikle deg – og du møter et inkluderende og eksepsjonelt godt arbeidsmiljø!

PLAN-B er en likeverdig arbeidsgiver, og vi verdsetter mangfold i vårt selskap. Vi jobber aktivt for å bli bedre på miljø og bærekraft, og som ansatt hos oss kan du bidra til at verden blir et grønnere sted.

Oppstart: Etter avtale.

Stillingstype: Engasjement.

Lønn etter avtale.

Aktuelle kandidater kalles inn til intervju fortløpende.

Kontaktinformasjon:

CV og kort søknad sendes til [email protected]

Powered by Labrador CMS