STILLING LEDIG:

TV 2 Nyhetene søker sommervikarer

Vi søker sommervikarer til Nyhetene

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo/Bergen

Søknadsfrist: 25. januar

Om arbeidsgiver

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.


Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.


Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.


For sammen skaper vi øyeblikkene.

Har du et sterkt konkurranseinstinkt og liker å jobbe raskt med et bredt stoffområde? Da kan sommerjobb i TV 2 Nyhetene være noe for deg. Vi søker etter vikarer i Bergen og Oslo.

Vi ser etter sommervikarer til følgende avdelinger:

TV2.no (Oslo): Breaking news, dagsordensaker og egensaker er alle en del av jobben i nettredaksjonen. Du liker å skrive, men evner godt å jobbe flermedialt med et bredt saksfelt. Du liker kombinasjonen av arbeid på desk og ute i felt.

Nyhetskanalen (Oslo): Kanalen som stadig øker i antall seere, og hvor vi lever for å gi folk det siste om det viktigste. Her vil du både jobbe i et pulserende miljø på desken, dekke større og mindre saker med live-rapportering, booke gjester og planlegge større rigg i studio.

Nyheter Underholdning (Oslo): Du skal levere siste nytt innen underholdning, både i inn- og utland, samt dekke TV 2s egne underholdningssatsninger. Du har god oversikt over kjendiser, har et bredt nettverk og bruker sosiale medier flittig som arbeidsverktøy.

Nyheter Innenriks (Oslo): Du har evne til å jakte på og finne egne nyheter og vrier som kan sette nasjonal dagsorden. Du må ha god forståelse for samfunnet og samfunnsendringer, være kreativ og kunne jobbe i team og være leveringsdyktig på alle TV 2s nyhetsplattformer.

Samfunnsavdelingen (Oslo): Du har evne til å finne nyheter på det politiske området og har god samfunnsforståelse. Du liker å vinne nyhetskampen og er i stand til å levere både løpende nyheter og egensaker på alle TV 2s plattformer. Vi ser etter deg som vil sette dagsorden og har eget kildenett.

Frontredigerer TV2.no (Oslo): Du har ansvar for å deske forsiden vår og sørge for at vi alltid er oppdatert med siste nytt innen nyheter, sport og underholdning. I samarbeid med vaktsjef er du med på å forvalte og prioritere TV 2s innhold både på front og i sosiale medier og sørge for at det når flest mulig. Du er tabloid, språklig sterk, trygg på presseetikken, god estetisk sans og har gjerne journalistisk erfaring.

Innenriks (Bergen): Du har evne til å jakte på og finne egne nyheter og vrier som kan sette nasjonal dagsorden. Du må ha god forståelse for samfunnet og samfunnsendringer, være kreativ og kunne jobbe i team og være leveringsdyktig på alle TV 2s nyhetsplattformer.

Utenriks (Bergen): Du er genuint opptatt av utenriksnyheter og har et stort ønske om å formidle dette. Du må ha god kunnskap om politikk og samfunnsliv utenfor landets grenser.

Arbeidsoppgaver

 • Grave fram egne, harde nyheter som setter dagsorden og skaper debatt.
 • Du må produsere nettartikler, både under breaking news og gjennom en normal nyhetsuke.
 • Du har evnen til å tenke kreativt og nyskapende innen nyhetsjournalistikken.
 • Du må ha stor arbeidskapasitet, god presseetisk forståelse og gode samarbeidsegenskaper.
 • I nettredaksjonen vil din primære publiseringsplattform være TV2.no, men også Nyhetskanalen og TV 2s 1830- og 21-sendinger.

Vi tilbyr

TV 2 Nyhetene er en viktig del av vårt DNA, helt siden starten i 1992. Vi jobber hardt for å bygge tillit, gjennom å være tett på og fortelle historier som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

I en verden med «fake news» og et fragmentert medielandskap, er norsk redaktørstyrt nyhetsdekning viktigere enn noen gang. Vi setter derfor høye krav til faglighet og etisk bevissthet. I vår redaksjon møter du journalister med stort engasjement, som er modige og står opp for det som er rett og viktig. Vi jobber med journalistikk som skal være relevant for det mangfoldet av nordmenn vi er til for. Derfor er også mangfold viktig for oss på arbeidsplassen. I TV 2 ønsker vi en redaksjon av mennesker som er seg selv.

Dersom du vil være med i en nyhetsredaksjon i stor utvikling, kan vi love deg sjansen til å formidle slagkraftig journalistikk som når ut til hele Norge på tvers av våre ulike plattformer.

Stillingen kan medføre turnus- og reisevirksomhet.

Tiltredelse vår/sommer 2021.

Vi oppfordrer deg til å lage en kort video-CV hvor du svarer på følgende:

 1. Hvorfor vil du jobbe for TV2?
 2. Hvorfor er du riktig person for stillingen?

NB: Spesifiser om du søker stilling i Oslo eller Bergen, og hvilken avdeling du ønsker å jobbe i.

Det er krav om at du har førerkort kl. B.

Kontaktinformasjon:

Har du noen spørsmål vedrørende stillingene? Ta kontakt med:

 • Sjur Sydnes Paulsen - HR Partner, 95 21 54 97
 • Sveinung Habbestad - Redaksjonssjef, Oslo, 90 12 85 70
 • Bjarte R. Trettenes – Redaksjonssjef, Bergen, 55 37 87 40
 • Aslaug Henriksen – Redaksjonssjef utenriks, 99 56 81 15
 • Margrethe Håland Solheim – Klubbleder, 45 49 22 27

SØK HER

Powered by Labrador CMS