STILLING LEDIG:

Nå søker vi etter en ny seksjonsleder til landets kanskje viktigste markedsjobb

I kommunikasjons- og inntektsavdelingen ved Kreftforeningens hovedkontor i Oslo er det ledig stilling som leder for privatmarkedet.

Leder for privatmarkedet – «markedssjef»

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 18. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Kreftforeningen er en av de største bruker- og interesseorganisasjonene i Norge, med 113 500 medlemmer, 25 000 frivillige og 182 medarbeidere. Vårt formål er å arbeide for å forebygge og bekjempe kreft samt bedre livskvaliteten for pasienter og pårørende. Inntektene våre får vi fra testamenter, gaver, medlemskontingenter og tippemidler. Vi har hovedkontor i Oslo og distriktskontorer i åtte byer.

Vår nye seksjonsleder skal lede arbeidet med å engasjere hele Norge til å bekjempe kreft. Vi har store ambisjoner for kreftsaken og satt oss offensive mål for å oppnå nye gjennombrudd innen kreftforskning. For at flere skal overleve og ha gode liv trenger vi også økt støtte fra befolkningen.

Den vi søker skal skape vekst innenfor det private markedet, og sørge for at Kreftforeningen får økt støtte til kreftsaken gjennom å optimalisere våre etablerte støtteprodukter og donasjoner, samt utvikle og teste ut nye konsepter og løsninger.

Du vil inngå i kommunikasjons- og inntektsavdelingens ledergruppe, og jobbe tett med dyktige seksjonsledere innenfor kampanjeutvikling, informasjon og presse, næringsliv og publikumsdialog.

Oppgaver:

 • Ansvarlig for å hente penger til kreftsaken fra det private markedet.
 • Jobbe strategisk med salgs- og markedsføringstiltak i tråd med vår inntektsstrategi, med sterkt fokus på høy fortjeneste per brukte krone.
 • Utvikle og drive frem nye produkter/konsepter for støtte, samt systematisk forbedringsarbeid innenfor etablerte inntektskilder.
 • Budsjett- og personalansvar for privatmarkedsteamet.
 • Være en motiverende leder som sørger for engasjement og fremdrift hos den enkelte, og som motiverer hele organisasjonen i inntektsarbeidet.

Kompetanse:

 • Høyere utdanning innen f. eks markedsføring, salg og ledelse. Lang arbeidserfaring kan kompensere for formell utdanning.
 • Har inngående markedsføringskompetanse, digital forståelse og god innsikt og erfaring med mekanismer for konvertering.
 • Kan vise til konkrete resultater innenfor ledelse av salgs- og inntektsvekst.
 • Har en god verktøykasse for å drive forbedringsarbeid og utvikling av nye konsepter og løsninger som treffer og selger.
 • Ledelseserfaring samt at du er en utpreget lagspiller.

Egenskaper:

 • Tydelig og uredd.
 • Stor fremdrifts- og gjennomføringsevne.
 • Ser løsninger fremfor problemer.
 • Glad i mennesker og trives med å få andre til å trives.
 • God skriftlig og muntlig formuleringsevne.

Personlig egnethet vektlegges.

Vi tilbyr en skikkelig spennende stilling med store muligheter for den rette kandidaten.Hos oss får du lønn etter avtale, pensjonsordning i Statens pensjonskasse og fleksibel arbeidstidsordning. Vårt arbeidsmiljø skal preges av mangfold og høy kompetanse.Kreftforeningen er sertifisert et Great Place to Work, og har nylig vunnet pris for arbeidsmiljøet.

Vi har tobakksfri arbeidstid, og forutsetter at arbeidstaker er snus- og røykfri i arbeidstiden.

Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder Andreas Bjørnstad, tlf. 928 53 937 eller sentralbord 21 49 49 21.

I tråd med personopplysningsloven ber vi om at alle søknader registreres via vårt rekrutteringssystem samt at det ikke deles sensitive personopplysninger i søknaden.

Søknader pr. post eller e-post vil ikke bli vurdert eller besvart.

Søknad sendes gjennom vårt elektroniske rekrutteringssystem som du finner på www.kreftforeningen.no/stillinger.

Søknadsfrist: 18. januar
Gå til søknadsskjema

Powered by Labrador CMS