STILLING LEDIG:

Vårt Land søker kulturredaktør

Vårt Land har etablert seg som en tydelig stemme og meningsbærer i norsk kultur- og samfunnsliv, og søker nå ny kulturredaktør.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 28. oktober

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Vårt Land er landets ledende dagsavis på den norske tros- og livssynsarenaen. Avisen når daglig 50.500 lesere på papir og 17.100 digitalt. I 2019 var driftsinntektene på 116,9 millioner kroner. Avisen ble stiftet i 1945 og eies av det skandinaviske mediekonsernet Mentor Medier. Konsernet har blant annet eierinteresser i Dagsavisen, Morgenbladet, den svenske dagsavisen Dagen, samt Klar Tale, Mediaconnect og det svenske forlaget Libris Media. Avisen holder til i Grubbegata 4-6 i Oslo sentrum. For mer informasjon, se vl.no.

Som Vårt Lands kulturredaktør skal du lede avisens sterke kultursatsning og sørge for at kulturstoffet blir stadig mer relevant for samfunnsinteresserte lesere.

Vi søker deg som har vilje og dokumentert evne til å drive fram grundig og kvalitetsorientert kulturjournalistikk som skaper digital vekst. Du har et utpreget nyhetsinstinkt, og ser at kulturstoffet blir mest interessant når det knyttes til samfunnsmessige og ideologiske tendenser. Du forstår Vårt Lands profil godt, og leter særlig etter de områdene hvor kulturuttrykk tangerer eksistensielle, åndelige og verdimessige spørsmål. Du brenner for at kultursakene skal bli godt lest og spille en sentral rolle for avisen. Som leder er du tydelig og samlende, og bidrar til en positiv utvikling av kulturredaksjonen og av Vårt Land som helhet.

Kulturredaktøren rapporterer til sjefredaktør og er en del av Vårt Lands ledergruppe. Avisen har en solid økonomi og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Kontaktinformasjon:

  • Mona Wille, Visindi, tlf. 402 15 106
  • Marius Malmer, Visindi, tlf. 900 96 824

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i den innledende fasen. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 28. oktober 2021.

SØK HER

Powered by Labrador CMS