STILLING LEDIG:

Nordea Norge søker pressesjef

Nøkkelstilling for presse- og kommunikasjonsarbeid i Nordens største bank

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 14. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Nordea is a leading Nordic universal bank. We are helping our customers realise their dreams and aspirations – and we have done that for 200 years. We want to make a real difference for our customers and the communities where we operate – by being a strong and personal financial partner

Har du et ønske om skape oppmerksomhet og forståelse for rollen en bank spiller i samfunnet? Vi ser etter en pressesjef for Nordea Norge som skal skape synlighet for banken i media.

Bank og banktjenester er alt fra boliglån og renter, til betaling og digitalisering, til pensjonssparingen din, fondssparekontoene du tenker du burde sette opp, og lån til selskaper som skal satse nytt, trenger kassakreditt eller skal gjennom viktig omstilling.

Som pressesjef i Nordea vil du kommunisere til både enkeltpersoner, familier, små oppstartsbedrifter, store selskaper og finansinstitusjoner. Du vil oppdage at valgene vi tar, enten de er små eller store, har vesentlig betydning.

Vi jobber i et miljø der vi eksperimenterer og utvikler oss sammen, og vi trenger dine ideer og din unike bakgrunn. Hos oss vil du få mange muligheter til å utvikle deg og sette ditt preg på noe stort.

Om denne muligheten

Velkommen til Kommunikasjonsteamet. Vi skaper verdi ved å ta en tydelig posisjon i media. Vi er sparringspartner for ledelsen i de ulike forretningsområdene, og vi støtter kommunikasjonsbehov både eksternt og internt i banken. Vi er en del av Group Branding, Communications and Marketing som jobber på tvers av Nordeas ulike markeder, og sammen bidrar til å styrke og tydeliggjøre vår posisjon som Nordens største bank.

Som pressesjef spiller du en viktig rolle i vår relasjon til media i Norge. Samtidig utvikles kommunikasjonsfeltet og vi leter etter nye muligheter for å fortelle våre historier og sette avtrykk.

Dine arbeidsoppgaver:

 • Mediehåndtering og nyhetsovervåkning
 • Delta i utarbeidelse av kommunikasjonsstrategi for banken
 • Kommunikasjonsrådgivning til bankens ledelse og talspersoner
 • Bidrag til krisehåndtering og beredskapsforberedelser
 • Nordisk pressevaktordning

Du blir en del av et svært kompetent team på fire personer med arbeidssted ved Nordeas hovedkontor på Majorstua i Oslo.

Hvem er du?

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Disse verdiene hjelper oss med å yte vårt aller beste – og som vi forventer at du også står for.

Ønskede egenskaper og kvalifikasjoner:

 • Du har relevant utdannelse og/eller yrkesbakgrunn
 • Evne til å jobbe selvstendig og strukturert i høyt tempo
 • Du er kreativ med god formidlingsevne
 • Gode muntlige og skriftlige egenskaper i norsk og engelsk
 • Evne til å bygge tillit, internt og eksternt

Hvis du synes denne beskrivelsen passer på deg, så ta kontakt!

Send inn søknaden din senest 14/01/2022.

Kontaktinformasjon:

 • Christian Steffensen, kommunikasjonsdirektør, tlf: 408 82 373

Ikke nøl med å ta kontakt!

I Nordea vet vi at en inkluderende arbeidsplass er en bærekraftig arbeidsplass. Vi har sterk tro på at ulike bakgrunner, erfaringer, egenskaper og karaktertrekk bidrar til at vi betjener kundene våre og samfunnet på en bedre måte. Så vær deg selv!

SØK HER

Powered by Labrador CMS