STILLING LEDIG:

Foto: K-Tech
Foto: K-Tech

Norsk Industri søker innholdsprodusent

Er du innholdsprodusent og i startfasen av din karriere?

Informasjon om stillinga:

Stillingstype: Trainee

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 29. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Norsk Industri er den største landsforeningen i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). Vi representerer over 3000 bedrifter over hele landet. Vi jobber for å legge til rette for mer verdiskaping i Norge. Det er dette som sikrer velferden, gir jobber, gode lokalsamfunn, eksport og utvikling av samfunnet. Vi jobber i hovedsak innenfor områdene næringspolitikk, energi, klima og miljø, jus og tariff. Vi er rundt 40 ansatte, og holder til i fine lokaler sentralt på Majorstua i Oslo.

Norsk Industri søker en fremoverlent og kreativ innholdsprodusent

Er du nyutdannet og ønsker å opparbeide deg erfaring med digital kommunikasjon og innholdsproduksjon for nett og sosiale medier? Er du opptatt av god historiefortelling? Hos Norsk Industri vil du få mulighet til å utvikle din egen arbeidsdag og samtidig være med på å legge til rette for mer verdiskaping i Norge.

Kommunikasjonsarbeidet i Norsk Industri har som hovedoppgave å styrke kunnskap og kjennskap til landsforeningens samfunnsoppdrag. Norsk Industri leter derfor etter en engasjert innholdsprodusent som er i startfasen av sin karriere og som ønsker å formidle vårt spennende samfunnsoppdrag. Du vil få mulighet til styrke teamet og bidra positivt inn i et hyggelig arbeidsmiljø.

Som innholdsprodusent i Norsk Industri vil du få en spennende og hektisk hverdag hvor du blir en del av den daglige driften i Norsk Industri. I tett samarbeid med kommunikasjonssjef Cathrine Westlie Eidal og andre fagpersoner vil du jobbe med både nettsider, sosiale medier og events. Du vil få mulighet til å produsere innhold til bruk på nett og i sosiale medier. I tillegg vil du bistå med publisering og annonsering i Norsk Industris sosiale medier, samt lage innholdsplan for sosiale medier. Du vil bistå kommunikasjonssjef i den daglige driften.

Hvem ser vi etter:

Norsk Industri ønsker seg en innholdsprodusent som har relevant utdanning innen kommunikasjon og digitale medier. Det er et pluss om du er oppdatert på trender og brukervaner på nett og sosiale medier, og har forståelse for hva som skaper engasjement. Du har gjerne erfaring med produksjon av både tekst, foto, video og distribusjon på nett og i sosiale medier. I tillegg har du trolig kjennskap til verktøy som f.eks. Microsoft Office, Facebook Business Manager, Google Analytics og Google Ads,

Videre håper vi du:

  • har gode kommunikasjonsevner

  • er kreativ og tar initiativ
  • jobber selvstendig og har struktur på eget arbeid
  • har gode samarbeidsevner og ønsker å lære

Norsk Industri kan tilby:

Vi kan tilby samfunnsnyttige arbeidsoppgaver, spennende utfordringer og utviklingsmuligheter i NHOs største landsforening. Landsforeningen holder til i NHO-bygget på Majorstua og du vil få mulighet til å knytte spennende kontakter og bygge nettverk, både på huset og eksternt. Den vi ansetter må regne med litt reisevirksomhet. Arbeidsoppholdet har varighet på 12 måneder.

Vi vet at ulike perspektiver fremmer nytenking, gir dypere innsikt og bedre resultater. Norsk Industri ønsker derfor et stort mangfold blant søkerne.¨

Kontaktinformasjon:

Spørsmål om stillingen kan rettes til våre rekrutteringsrådgivere hos Hodejegerne:

Søknader behandles fortløpende.

SØK HER

Powered by Labrador CMS