STILLING LEDIG:

Schibsted Partnerstudio søker teamleder

Er du en god og løsningsorientert leder, med god journalistisk/innholdsmessig kompetanse og også økonomisk og kommersiell forståelse? Og en enda bedre vinnervilje, kombinert med en god dose empati og menneskekunnskap?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 15. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Schibsted Partnerstudio er Norges ledende innholdsbyrå, og et av de raskest voksende selskapene i Schibsted og i mediebransjen. Vi utvikler kvalitetsinnhold og kreative konsepter for norske merkevarer, som distribueres på alle Schibsted sine plattformer. Vårt mandat er å skape effekt for annonsørene vi jobber med, og samtidig sikre lønnsom vekst for våre mediehus.

Vi er i dag mer enn 60 ansatte, og omsetter for over 250 millioner kroner. Vi er et tverrfaglig miljø, bestående av blant annet innholdsprodusenter, kommersielle rådgivere, forretningsutviklere, designere, utviklere og analytikere. I Partnerstudio er ambisjonene høye, og vi skal alltid bli bedre og utvikle oss for å ligge i front i et svært konkurranseutsatt marked. Vi er organisert i sterke, uavhengige team med egne mandater og ansvarsområder, som alle strekker seg etter det samme overordnede målet. Derfor står fellesskap og samhold sterkt.

En av våre dyktige premium teamleder skal ut i fødselspermisjon, og vi søker nå hennes vikar.

I så fall er du mest sannsynlig den neste teamlederen i Schibsted Partnerstudio. Norges største innholdsbyrå er organisert som seks små “partnerstudioer”. De skal alle være bemannet til å helhetlig kunne løse alle kundens behov - både kommersielt, effektmessig og innholdsmessig - og har sine egne styringsbudsjetter og kunder, men som en del av et fellesskap der vi alle drar lasset sammen mot nye mål.

Og det er altså lederen for et av disse teamene vi nå søker vikar for. Du vil som teamleder være ansvarlig for teamets budsjett og innholdsproduksjon, og du vil lede et lag bestående av en kommersiell rådgiver og et antall prosjektledere/innholdsprodusenter med ulik spisskompetanse. Du vil ha det overordnede ansvaret for at vi leverer ønsket effekt for en rekke kunder og budsjetter - både store og litt mindre.

I Schibsted Partnerstudio jobber vi ut fra et utstrakt «frihet under ansvar»-prinsipp, der samtlige innholdsprodusenter eier sine egne kunder og har - sammen med våre kommersielle rådgivere og salgsavdelingen - ansvar for hele kundeprosessen. Arbeidet er derfor ofte både komplekst og utfordrende - men også ytterst faglig tilfredsstillende når kundens KPI-er oppfylles, priser vinnes, samarbeid forlenges - og millioner av Schibsted-lesere åpenbart elsker innholdet. Innhold som både hjelper dem, og lærer dem noe i hverdagen. Og det er altså denne gjengen vi ønsker at du skal lede.

Kvalifikasjonskrav:

 • Gode lederegenskaper.
 • Sterk økonomisk og kommersiell forståelse.
 • Typisk god selger.
 • God fremstillingsevne – både skriftlig, muntlig og visuelt.
 • Utpreget digital.
 • Kreativitet, innsatsvilje og høy arbeidskapasitet.
 • Selvgående, strukturert og driftig.
 • Solide kommunikasjonsevner.
 • Kunnskap om hvordan evaluere prosjekter - eget og andres arbeid.Du blir del av et offensivt, konkurransefokusert lag. Det er derfor avgjørende at du er en lagspiller, liker å jobbe i team og har gode samarbeidsevner.

Vi tilbyr:

 • En nøkkelrolle i et av de raskest voksende og mest ambisiøse selskapene i norsk mediebransje.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Mac, iPhone og telefonabonnement.
 • Sentralt beliggende arbeidsplass.

Som teamleder rapporterer du til innholdssjef, men vil oppleve å ha stor grad av ansvar for ditt eget team, prosjekter og kunder. Men vil også ha tilgang på en rekke felles ressurser både en stor stab av landets beste selgere - og gode utviklings/analyse-eksperter. Du vil også være ansvarlig for noen utviklingsområder på vegne av hele selskapet.

Ikke minst vil du kunne publisere i alle Schibsteds medier - som jo spenner fra VG til tek.no, fra Storby-avisene til finn.no.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS