STILLING LEDIG:

NRK søker kringkastingssjef

Nå er vi på jakt etter en kringkastingssjef som kan utvikle vår felles allmennkringkaster videre i en mediehverdag i kontinuerlig endring.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 11. mars

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, og vi skal samle og engasjere alle som bor i Norge. Som Norges offentlig finansierte allmennkringkaster og mediehus har vi et omfattende oppdrag. NRK skal bidra til et nysgjerrig og inkluderende samfunn, og treffer ni av ti nordmenn daglig gjennom en av sine mange kanaler. NRK er for alle og skal reflektere mangfoldet i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. Vi har over 3000 medarbeidere fordelt på kontorer over hele landet. Les mer på www.nrk.no/informasjon

Norges viktigste og mest spennende medielederjobb er ledig for deg som har hjerte for allmennkringkasteroppdraget. NRK har en ambisjon om å produsere og levere innhold i verdensklasse, og har en unik posisjon hos publikum. Nå er vi på jakt etter en kringkastingssjef som kan utvikle vår felles allmennkringkaster videre i en mediehverdag i kontinuerlig endring.

Vi ser etter deg som har solid redaksjonell og publisistisk forståelse samt en velutviklet strategisk kompetanse. Du må evne å stå støtt i krevende situasjoner, og ha gode lederegenskaper som bidrar til intern stolthet og motivasjon.

NRK har mange interessenter og kringkastingssjefen må kunne håndtere komplekse prosesser både internt og eksternt. Konkurransen om publikums oppmerksomhet er global. For å bekle rollen er det viktig å forstå medietrender, bruksmønstre og teknologiens betydning for å lykkes, samtidig som evne til å utvikle organisasjonen er avgjørende.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i en innledende fase. NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad. Stillingen krever sikkerhetsklarering.

Kontaktinformasjon:

Er du interessert, ta gjerne kontakt med Visindi:

  • Heidi Wiggen, tlf. 916 56 103
  • Magne Amundsen, tlf. 916 56 101

Annen kontaktperson:

  • Birger Magnus, styreleder kan også kontaktes på tlf: 900 300 93.

SØK HER

Powered by Labrador CMS