STILLING LEDIG:

Nettavisen søker kjendisreporter

Nettavisen er i kraftig vekst, og vi satser nå enda sterkere på kjendisstoff.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 15. oktober

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset Nettavisen står bak et av Norges største nettsteder. Mediehuset er i vekst, både i antall lesere og økonomisk. Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia, landets største utgiver av lokale medier. Nettavisen er en av de første allmenne nettavisene i verden som ble etablert uten en papiravis i ryggen. Vår historie har stimulert oss til å satse stort på nye ideer. Våre verdier er Ærlig, Grensesprengende, Smart og Morsom - vår kultur er preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Kommersielt har Nettavisen vært tidlig ute med å utvikle nye produkter for våre kunder og vi gir høy verdi til våre kunder ved å tilby riktige målgrupper i riktig kontekst. Nettavisen holder til i tidsriktige lokaler i Akersgata/Grensen.

Dette er et av de mest populære områdene blant våre lesere, og vi tør garantere en svært givende jobb i en pulserende redaksjon. Nettavisen søker etter en engasjert journalist som brenner spesielt for kjendisstoffet, og som trives med en hektisk og variert arbeidshverdag.

Vi trenger deg som:

  • Er rask, etterrettelig og med nese for de sakene som engasjerer.
  • Er spesielt opptatt av kjendisjournalistikken, og helst har et godt kildenettverk.
  • Har god kontroll på presseetikken.
  • Evner å levere innhold i flere kanaler og på flere plattformer, både tekst, bilder og video.
  • Trives med høyt tempo, og liker å være ute på oppdrag.
  • Har høy teknisk kompetanse og erfaring med foto- og videoredigering.

Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen, og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS