STILLING LEDIG:

VG søker MinMote-journalist til fast stilling

MinMote er Norges største moteside, og en del av VG. Nå søker vi en kollega i 100 prosent fast stilling, som skal bidra til at vi blir enda bedre.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: 100% fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 7. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,4 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I mediehuset inngår også VGTV AS, VG+, E24 Dine Penger og Manus. Antall ansatte i mediehuset VG pr. januar 2020 er i overkant av 400.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

MinMote-redaksjonen består av to journalister, og når vi nå skal bli tre ønsker vi oss en initiativrik kollega med drive, gjennomføringsevne og stå-på-vilje.

Du er en journalist som både kan lage nyhetssaker og guide leserne til å gjøre gode valg innenfor mote, skjønnhet, livsstil og interiør.

En del av jobben vil være å teste ulike produkter i disse kategoriene. Kunnskap og interesse for disse områdene, og spesielt skjønnhet-segmentet: hud, hår og sminke, vil være en fordel.

Vi søker en som er hardtarbeidende, men også leken og som kan by på seg selv i journalistikken.

Det vil være en fordel om du behersker videoproduksjon.

Den digitale forståelsen er viktig, vi søker en som evner å bruke data, tall og statistikk til å gjøre riktigere valg. Det samme gjelder for riktig bruk av sosiale medier.

I MinMote er de redaksjonelle valgene uavhengige og våre egne, forankret i grunnleggende presseetikk. Du kan gjerne ha et kommersielt hode, men forståelsen av pressens etiske regelverk og Vær varsom-plakaten er vesentlig.

Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte:

Søknadsfrist: 7. februar
SØK HER

Powered by Labrador CMS