STILLING LEDIG:

Universitetsavisa søker etter 1-2 reportere (vikarer)

Vi søker motiverte nyhetsjegere som jobber raskt og selvstendig.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: 1. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NTNU jobber 8800 ansatte og 42 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden. NTNU søker engasjerte medarbeidere.

Universitetsavisa (UA) er på utkikk etter 1-2 reportere som er tilgjengelig for oppdrag på kort varsel, samt som har anledning til å tre inn i vikariater i forbindelse med sykdom og ferier gjennom året. Stillingene rapporterer til ansvarlig redaktør. UA er ei nettavis som dekker norsk akademia fra NTNUs posisjon.

Vårt primære nedslagsfelt er NTNU og byen og landsdelen omkring, samt Osloregionen og de som har sitt virke ved de større universitetene i landet. Redaksjonen består av fire skrivende medarbeidere. Aktivitetsnivået er høyt. I fjor økte vi med seksti prosent i antall unike brukere. Vi passerte en halv million sidevisninger med god margin.

Arbeidsoppgaver

 • Være nyhetsreporter med NTNU og akademia som primært arbeidsområde
 • Deske, redigere og publisere digitalt

Kvalifikasjonskrav

 • Relevant utdanning på minimum bachelornivå, men studenter som er under relevant høyere utdanning er også aktuell som søkere. Vesentlig erfaring fra relevant redaksjonelt arbeid kan kompensere for deler av utdanningskravet.
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Det er nødvendig med interesse for, og innsikt i, NTNU, forskning og høyere utdanning, studentliv.
 • Som reporter i UH-sektoren vil du møte folk som forventer at du er bredt orientert og holder høyt presisjonsnivå. Fra redaksjonen vil det bli forventet at du jobber godt under tidspress.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Dokumentert journalistisk erfaring er en fordel

Personlige egenskaper

 • Du er en motivert nyhetsjeger som jobber raskt og selvstendig.
 • Du har en god vurderingsevne, og er nøyaktig og samvittighetsfull i din yrkesutøvelse.
 • Du har gode samarbeidsevner.

Ved vurdering av den best kvalifiserte, skal det legges vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen.

Vi tilbyr

 • Vi tilbyr en mulighet til å følge tett et samfunnsfelt som av stadig flere pekes ut som avgjørende for hva landet skal leve av, og for, i årene som kommer.

Lønn og vilkår

Stillingen som rådgiver kode 1434 vil normalt lønnes fra brutto kr 451 700 – 555 800 pr. år i 100 % stilling, avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Avlønningen vil være forholdsmessig ut fra hvor mange timer/hvilken stillingsandel du jobber.

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester.

Generell informasjon

NTNUs personalpolitikk vektlegger likestilling og mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn.

Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.

I henhold til Offentleglova kan navn, alder, stillingstittel og bostedskommune bli offentliggjort selv om du har anmodet om ikke å bli oppført på offentlig søkerliste.

Om du tror det er deg vi leter etter, kontakt ansvarlig redaktør Tore Oksholen, epost: [email protected]

Søknaden med alle vedlegg sendes elektronisk via Jobbnorge.no. Dersom du inviteres til intervju må du ta med bekreftede kopier av attester og vitnemål. Merk søknaden din med referansenummer: NTNU nr. 04/21

Søknadsfrist: 01.02.2021

Powered by Labrador CMS