STILLING LEDIG:

Trønder-Avisa søker journalister

Trønder-Avisa søker en fast ansatt og en vikar til nyhetsredaksjonen.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast og vikariat

Arbeidssted: Steinkjer

Søknadsfrist: 15. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Trønder-Avisa er det ledende mediehus i Nord-Trøndelag og er en del av et TA Media som i tillegg består av Namdalsavisa, Steinkjer-Avisa, Inderøyningen, Snåsningen, debattplattformen Trønderdebatt, næringslivsavisa NT24 og Trønder-Distribusjon. I tillegg har konsernet vedtatt å starte ny lokalavis i Levanger som vil være i drift fra desember 2020. TA Media eies av AS Nord-Trøndelag (51,9 %), LL Inntrøndelagen (38 %) og Polaris Media (10,09 %). Forventet omsetning kommende år er omkring 100 millioner for avisa og drøyt 220 millioner for konsernet. Godkjent opplag for 2020 er ca. 18.000 og vi har omkring 55.000 lesere på alle flater. TA Media har en strategisk samarbeidsavtale med Amedia og inngår i et omfattende redaksjonelt og markedsmessig samarbeid med Norges største lokalaviskonsern.

Nå har du sjansen til å bli del av Nord-Trøndelags ledende redaksjon. Trønder-Avisa har i dag 35 redaksjonelt ansatte, og hver dag setter vi dagsorden med de viktigste nyhetene i vårt område.

To av våre journalister skal ut i permisjon. Vi søker nå etter en fast ansatt og en vikar i 12 måneder, med god mulighet for forlengelse.

I løpet av det siste året har redaksjonen tatt store steg i omstillingen til en moderne mediehverdag. Vi har ansatt flere nye journalister, og har i dag en god blanding av unge, sultne reportere og erfarne medarbeidere. Vi satser videre i to hovedretninger: Vi skal være best og først med de viktigste nyhetene, og vi skal sette dagsorden med egenutviklet journalistikk.

Våre nye kolleger bør har solid journalistisk erfaring, være endringsvillige og ha lyst til å jobbe i en hektisk nyhetsredaksjon. Tilbake kan vi tilby gode utviklingsmuligheter i en redaksjon som gir journalister stort ansvar og mye tillit.

Det må påregnes turnusarbeid for begge stillingene.

Opplysninger om stillingene gis av nyhetsredaktør Sivert Rossing, mail [email protected] og tlf 982 99 279.

Klubbleder for NJ er Monica Irén Solberg Susegg, mail [email protected] og tlf. 930 89 508.

Søknad med CV og attester sendes Sivert Rossing innen 15. januar 2021.
Send søknad på e-post

Powered by Labrador CMS