STILLING LEDIG:

Small Step Media AS søker flere grønne nyhetsjegere i Bergen og Trondheim

Du brenner for den undersøkende journalistikken – og skal være spydspisser i den sirkulære journalistikken. En av søkerne kan gjerne være bosatt på Vestlandet!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast og vikariat

Arbeidssted: Oslo eller Bergen

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Etablert juni 2019 med Avfallsbransjen.no – avfallsmarkedets uavhengige fagnettsted. Deretter kom fagnettstedet Biogassbransjen.no for biogassmarkedet 19.august 2020 og den uavhengige dagsavisen for den sirkulære økonomien Cnytt.no 30.november 2020. I tillegg til produksjon av nettaviser lager vi også TV-sendinger, webinarer og alt annet vi kan gjøre med tastatur, kamera og nett. Vi er medlem av Fagpressen og Redaktørforeningen. Selskapet eies av Storycraft AS (45%) og Torbjørn Leidal (55%).

Vi søker etter:

  • 5 måneder vikar for en av våre dyktige reportere som skal i pappaperm fra 1.februar tom 30.juni. Hvis det går som vi håper vil vikariatet bli gjort om til fast stilling.
  • Journalister til nye og eksisterende nettaviser innen gjenvinning, sirkulær økonomi og det grønne skifte.

Hos oss i Small Step media AS skriver du for for Avfallsbransjen.no , Biogassbransjen.no og Cnytt.no – og nye nettaviser vi har på blokka for 2021. Her får du muligheter til å utvikle dine talenter i et redaksjonelt miljø som prioriterer egen-saker og graving. Hos oss finner du stor kompetanse og kolleger med lang erfaring når det gjelder å grave frem nyheter og sette agenda.

I tillegg til dokumentert erfaring i å grave frem gode nyhetssaker, så har du lett for å ta frem og til deg store mengder data, og gjøre det om til relevant journalistikk.

Du kommer til å arbeide flermedialt, men først og fremst skrive for nettet. Oppdraget ditt blir å bistå redaktørene Jens Heftøy og Inga Holst med å følge opp nyhetstips – og grave fram egne saker. Gjerne ved å reise ut og lage reportasje i distriktene når/om smittesituasjonen tillater det.

Bor du i Bergen eller Trondheim? Da jobber du fra Bergen eller Trondheim og dekker Vestlandet eller Midt-Norge for oss. Det skjer utrolig mye innen biogass, gjenvinning og sirkulær økonomi i denne landsdelen.

Som journalist hos oss er du rask, fleksibel og har stor respekt for Vær-Varsom Plakatens innhold og betydning. Du har gjerne erfaring fra en nyhetsdesk med høyt tempo og er kjent for å samarbeide og fungere bra i team. I tillegg følger du godt med og har ambisjoner om å bli den mest kunnskapsrike journalisten på tema sirkulær økonomi, grønt skifte og materialgjenvinning.

Sertifikat er forutsetning.

For spørsmål angående stillingen, ta kontakt med: Ansvarlig utgiver Torbjørn Leidal, tlf: 920 64 011, [email protected] eller redaktør Jens Heftøy, mobil 930 93 941, [email protected]

Søknadsfrist: Snarest

SØK HER

Powered by Labrador CMS