STILLING LEDIG:

NRK Innlandet søker reporter i vikariat

Til vår hovedredaksjon i Lillehammer søker vi en dyktig nyhetsjournalist som kan være med å styrke oss på nett, mobil, tv og radio.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Lillehammer

Søknadsfrist: 15. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Stillingen er et 5 måneders vikariat med tiltredelse så snart som mulig.

Vi ser etter deg som kan jobbe fram nyheter og historier fra Innlandet som treffer hjertet og som gjør publikum klokere. Du må kunne produsere nyhetssaker både i korte og lange formater. Noen ganger betyr det å jobbe raskt inne på desk med publisering, andre ganger ute når store hendelser skjer, inkludert rapportering til tv og radio.

Vi trenger deg som er iderik, selvstendig og som har tydelig gjennomføringskraft. Det er en fordel om du kjenner regionen vår godt. Du må ha dokumentert erfaring med journalistikk for nett/mobil, radio og tv.

For stillingen gjelder:

  • Helge- og turnusjobbing
  • Høy etisk kompetanse
  • Førerkort for personbil

Vi tilbyr:

Vi i NRK Innlandet lover å støtte og hjelpe deg slik at du kan lykkes hos oss. Som medarbeider vil du bli del av en hyggelig gjeng med flinke folk som løfter hverandre og deler av sin kompetanse.

Kontaktinfo:

Alexander Nordby, redaksjonssjef 915 59 433

Søknadsfrist: 15.02.21
SØK HER

Powered by Labrador CMS