STILLING LEDIG:

Laagendalsposten søker nyhetsredaktør (vikariat)

Laagendalspostens nyhetsredaktør skal ut i fødselspermisjon og vi søker en dyktig og tydelig vikar.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Kongsberg

Søknadsfrist: 7. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Laagendalsposten - en lokal digital nyhetsavis som er tettere på Kongsberg med omegn og byens befolkning enn noe annet nyhetsmedium. En frisk lokalavis som i tillegg til “breaking news” og fordypning, bryr seg, stiller de viktige spørsmålene, setter dagsorden og skaper debatt. Amedia, Norges største eier og utgiver av lokalaviser, vil gjennom Laagendalsposten sikre at innbyggerne i Kongsberg med omegn får tilgang til levende, engasjerende og utfordrende lokaljournalistikk.

Du vil få personalansvar for 12 erfarne journalister, i tillegg til frilansere og vikarer. Nyhetsredaktøren har ansvaret for å lede og utvikle nyhetsredaksjonen, det krever at du er presseetisk trygg, kan lede større journalistiske prosjekter og ser verdien av saken om «katten i treet». Vi ser etter noen som er uredd i sine prioriteringer.

Nyhetsredaktøren fungerer også som nyhetsleder, og har det daglige ansvaret for hvilke saker redaksjonen prioriterer. Digital forståelse og høy digital kompetanse er en forutsetning, og du må også trives med å bli målt hver eneste dag og hvert eneste sekund. Vi ser etter noen som er tydelige, ryddige og er god på å motivere journalistene.

Du inngår i Laagendalspostens ledelse og redaktørkollegiet, og vil være stedfortreder når ansvarlig redaktør er bortreist.Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger som du kan lære masse av. Du vil få stor frihet til å forme din egen rolle og være med å stake ut kursen for Laagendalsposten.

Stillingen er en unik mulighet for å få mer ledererfaring eller se om medieledelse kan være noe for deg.

Les gjerne mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist: 07.02.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS