STILLING LEDIG:

Klassekampen søker musikkredaktør / musikkjournalist

Dagens musikkredaktør skal over til andre oppgaver i avisa og derfor er det nå en ledig stilling i musikkredaksjonen.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 8. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Klassekampen er en av Norges viktigste riksdekkende aviser, kjent for journalistikk av høy kvalitet og et samlingspunkt for norsk venstreside i bred forstand. Avisa vokser raskt i både opplag og omsetning og har pr. i dag rundt 100 ansatte og en omsetning nær 200 millioner NOK.


Klassekampen er en to-lederbedrift der administrerende direktør og ansvarlig redaktør utgjør ledelsen i avisa.

Musikkmagasinet er Klassekampens ukentlige musikkbilag, som hver mandag presenterer anmeldelser, intervjuer, reportasjer, bakgrunnsartikler og småstoff. Foruten en hovedanmelder består redaksjonen av musikkredaktøren og en journalist/redaksjonssekretær. Disse to står for det daglige redaksjonelle arbeidet, i tett og dels overlappende samarbeid. Vi søker derfor en person som kan inngå i et slikt teamwork, enten det er i rollen som redaktør eller journalist/redaksjonssekretær.

Personen vi er på jakt etter bør ha redaksjonell erfaring, en god penn og kunnskap om musikk i bred forstand, med spesiell vekt på norsk musikk og norsk musikkbransje. Arbeidsoppgavene er initiering, innhenting og redigering av tekster, samt selv å bidra på magasinets forskjellige flater.

Søkerne må ha interesse og forståelse for det særegne avisprosjektet Klassekampen. Tiltredelse så fort som mulig. Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Spørsmål om stillingen kan rettes til ansvarlig redaktør Mari Skurdal (48207550), musikkredaktør Olav Østrem (41468131) eller klubbleder Astrid Hygen Meyer (908 80 307).

Søknad sendes til [email protected].
Søknadsfrist: 8. februar.

Powered by Labrador CMS