STILLING LEDIG:

Klassekampen søker gravejournalister

Klassekampen satser på undersøkende journalistikk, og oppretter nå en egen gravegruppe. Gravegruppa skal ligge under innenriksavdelingen og vil samarbeide om større prosjekter med journalister fra hele avisa.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 1. mars

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Klassekampen er en av Norges viktigste riksdekkende aviser, kjent for journalistikk av høy kvalitet og et samlingspunkt for norsk venstreside i bred forstand. Avisa vokser raskt i både opplag og omsetning og har pr. i dag rundt 100 ansatte og en omsetning nær 200 millioner NOK.


Klassekampen er en to-lederbedrift der administrerende direktør og ansvarlig redaktør utgjør ledelsen i avisa.

Vi søker tre stillinger ved
hovedkontoret i Oslo:

Reportasjeleder: Personen vi søker må være strukturert, engasjert og ha erfaring med redaksjonell ledelse. Allsidig erfaring fra gjennomføring av graveprosjekter er en forutsetning. Dette er første gangen avisa organiserer en egen avdeling for undersøkende journalistikk, og reportasjelederen vil derfor få innflytelse på hvordan avdelingen skal organiseres.

Datajournalist/researcher: Datajournalisten skal støtte opp om og delta i journalistiske prosjekter med å innhente, sammenstille og behandle data. Kunnskap om og erfaring med programmering er en fordel. Tidligere journalistisk erfaring er positivt.

Journalist: Vi søker en allsidig og kreativ journalist med utholdenhet til å drive fram vanskelige prosjekter. Personen bør ha tidligere erfaring fra liknende arbeid, samt evne til å samarbeide godt i team. Vi er spesielt på utkikk etter reportere med kunnskap om ett eller flere av følgende dekningsområder: Arbeidsliv, økonomi og klima/miljø.

Spørsmål om stillingene kan rettes til nyhetssjefene Simen Tallaksen (480 36 044) og Lars Unar Larsen Vegstein (906 87 788) eller klubbleder Astrid Hygen Meyer (908 80 307).

Søkerne må ha interesse og forståelse for det særegne avisprosjektet Klassekampen. Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Søknad sendes på e-post til [email protected].
Søknadsfrist: 1. mars

Powered by Labrador CMS