STILLING LEDIG:

iHarstad søker to nyhetsjournalister

Vi søker to nyhetsjegere med stort konkurranseinstinkt.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Harstad

Søknadsfrist: 10. mars

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

iHarstad startet opp 29. april 2020 med fire sultne ansatte. Nå er vi sju. Vi har et brennende ønske om å komme tett på folk og være først med de viktigste nyhetene. iHarstad.no heier på byen, men er samtidig uredde og kritiske der det er behov. Som en del av Amedia-familien jobber vi tett med andre aviser, som Nordlys og Fremover med tunge ressurser i ryggen. Vi er med i Fri Flyt, har +Alt, Direktesport og mye mer er på vei!

iHarstad er nettavisa med Harstads mest hardtsatsende redaksjon. Vi startet opp i 2020, og er allerede ledende på å speile mangfoldet i en smellvakker og levende by. Starten har overgått alle våre mål. Mottakelsen er fantastisk. I samarbeid med Amedia bygger vi videre på suksessen, og satser enda hardere ved å styrke staben ytterligere.

iHarstad er i dag sju ansatte, men vi ønsker flere med på laget. Vi har arbeidssted midt i Harstad sentrum i nyoppussede lokaler med utsikt til torget i en by som preges av framtidstro og stor utvikling.

Vi søker deg som:

  • Jobber raskt og selvstendig, har sikker språkføring og stor arbeidskapasitet.
  • Har instinkt for gode nyhetssaker og brenner for å formidle på en lettfattelig måte.
  • Trives med høyt tempo og har stort konkurranseinstinkt.
  • Er kreativ og initiativrik – og lett kommer opp med egne ideer.

Våre journalister jobber turnus, og kvelds- og helgearbeid må påregnes. Vi tilbyr et ungt arbeidsmiljø med gode muligheter for faglig utvikling i en ny bedrift som du kan være med på å forme. Redaksjonen preges av stor takhøyde og godt humør. Vi forventer at du har kunnskaper om sosiale medier. Erfaring med foto og video er en fordel. Alle våre ansatte må ha førerkort klasse B.

For mer informasjon om stillingen kan du kontakte ansvarlig redaktør Morten I. Jensen [email protected] / 909 62 247 eller nyhetsredaktør Lars Richard Olsen [email protected] / 952 31 958.

Søknadsfrist er 10. mars 2020
Send søknad på epost til [email protected]

Powered by Labrador CMS