STILLING LEDIG:

Hitra-Frøya søker frontsjef i fast stilling

Vi ser etter deg som brenner for at Hitra-Frøya skal være først ute med de viktigste nyhetene og beste sakene.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Hitra

Søknadsfrist: 20. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Hitra-Frøya er blant landets fremste lokalaviser hva gjelder digital modenhet og dekningsgrad. Vi har høy daglig lesing og abonnementsvekst. Vår journalistikk har flere ganger vunnet priser i Trøndelag og i vårt konsern Polaris Media. Hitra- og Frøya-regionen regnes som en av landets mest ekspansive næringsområder med stor grad av innflytting fra Norge og verden, og vi har mye vill og vakker natur for opplevelser og rekreasjon.

Et av landets sterkeste mindre mediehus skal bli enda sterkere. Nå styrker vi mediehuset med en frontsjef med ansvar for vår digitale publisering på desktop og mobil samt i sosiale medier.

Vi ser etter deg som brenner for at Hitra-Frøya skal være først ute med de viktigste nyhetene og beste sakene. Frontsjefen får en avgjørende rolle i hvordan innhold fra redaksjonen blir presentert overfor Hitra-Frøyas flere tusen daglige brukere.

Vi ser derfor etter deg med stor arbeidskapasitet, som liker at det av og til «koker», som er kreativ og har god formidlingsevne.

Enten har du allerede, eller så ønsker du å utvikle, en redaksjonell lederevne og må like å videreformidle og veilede andre. Du skal også produsere egne saker og nyhetsmeldinger i miksen av vårt daglige tilbud.

Du har allerede erfaring fra jobbing på digitale plattformer, gjerne også med erfaring fra redaksjonelle innsiktsverktøy. For du må være interessert i hva leserne våre er opptatt av.

Vi holder til i moderne lokaler og har et godt arbeidsmiljø. Frontsjef vil gå inn i 5-ukers helgeturnus og må disponere egen bil.

Ønsket oppstart er snarest.

Søknadsfrist: 20. januar
SØK HER

Powered by Labrador CMS