STILLING LEDIG:

E24 søker journalist til fast stilling

Vi jakter en engasjert og fremoverlent journalist til en av Norges morsomste og mest fartsfylte journalistjobber.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 20. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

E24 er et heleid datterselskap av Verdens Gang, som eies av Schibsted. Selskapet står bak nettavisen E24.no, magasinet Dine Penger og nettjenestene Dine Penger+ og E24+. E24.no er Norges største nettavis innen økonomi og næringsliv og har rundt 1,5 millioner brukere hver uke, hvorav halvparten er på mobil. E24.no gir deg det aller siste fra aksjemarkedet, og tar pulsen på norsk og internasjonal økonomi.

E24 fortsetter å satse på nyheter, og styrker nå vår realtidsdesk med en fast stilling.

Vi dekker de fleste områdene innen finans og næringsliv, både nasjonalt og internasjonalt. Vi skal være først ute med de største og viktigste nyhetene.

Vår lovnad til leserne er at de til enhver tid er oppdatert på de største, viktigste og mest relevante nyhetene i vår sfære. Det er realtidsjournalistene som er vår frontlinje i dette arbeidet.

Vi ser etter deg som:

  • Blir trigget av å kaste deg rundt
  • Evner å sette deg raskt inn i komplekse saker
  • Formidler saker effektivt og presist
  • Har gode etiske reflekser
  • Samarbeider godt med andre

E24 har store ambisjoner om å levere nyheter i flere kanaler, og vi satser nå kraftig på videonyheter. Som realtidsjournalist vil du inngå i en turnus hvor du også skal produsere og presentere videonyheter.

Vi kan tilby en fartsfylt og morsom hverdag i en dyktig og kollegial redaksjon, der du får store muligheter til å jobbe med E24s viktigste råvare: Nyheter!

Realtidsdesken vår består av seks dedikerte journalister, men du vil jobbe tett med hele redaksjonen. Du vil gå inn i en turnus som innebærer morgen-, kvelds- og helgejobbing.

Arbeidssted er Akersgata 55 i Oslo.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med:

Søknadsfrist: 20. januar
SØK HER

Powered by Labrador CMS