STILLING LEDIG:

Bergens Tidende og E24 søker journalist

Vi er på jakt etter deg som har kunnskap om og engasjement for miljøet og det grønne skiftet, og som kan hjelpe oss å nå enda flere lesere.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: 01. mars

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Bergens Tidende (BT) er et av Norges største mediehus, og den største avisen med utgiversted utenfor Oslo. Innholdet til Bergens Tidende finner du på alle digitale flater. Vi jobber hele tiden med å utforske nye formater for innholdet vårt gjennom for eksempel podcaster eller arrangement. Bergens Tidende har 231.000 daglige lesere og rundt 80.000 abonnenter. Bergens Tidende er en del av Schibsted Norge med en omfattende portefølje av produkter for papir, nett, tablet og mobil.

Brenner du for å lage god journalistikk om vår tids største sak?

Omstillingen til lavutslippssamfunnet har lenge vært et viktig stoffområde for BT og E24. Nå trapper vi opp satsingen. Vi trenger deg som vil sette agendaen og som har evne til å publisere kraftfull og relevant journalistikk.

Du har perspektiver og kunnskap som bidrar til å utvikle oss. Vi ser gjerne at du har en journalistisk utdanning eller relevant erfaring innenfor klimafeltet. Det er en fordel om du har jobbet både med dagsordensaker og grave-/featuresaker.

Vi er spesielt interessert i deg som kan tilføre oss kompetanse på sirkulær økonomi, nye forbruksmønstre og den delen av det grønne skiftet som er tett på folks hverdag.

Kvalifikasjoner

  • Erfaring som journalist er en fordel.
  • Høyere utdanning (høgskole og/eller universitet).
  • God og sikkert språkføring.
  • Personlige egenskaper
  • Du er selvstendig, men vet at samarbeid og evaluering underveis gir det beste resultatet.
  • Du liker å leke med fortellergrep for å finne formen og uttrykket som best løfter den aktuelle historien.
  • Du er nysgjerrig og åpen for endringer.
  • Du er ambisiøs og liker å jobbe med saker fra idé til publisering.

Du blir en del av - og forventes å bidra aktivt til - et ambisiøst og raust arbeidsmiljø i BT og de samarbeidende E24-redaksjonene i Oslo og Stavanger. Kvinner og personer med flerkulturell bakgrunn oppfordres til å søke.

Kontaktinformasjon:

Vi vil gjerne høre din mening! I løpet av prosessen kan du få et spørreskjema fra TrustCruit hvor vi måler kandidatopplevelsen - svar gjerne på det.

Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Søknadsfrist: 01.03.21
SØK HER

Powered by Labrador CMS