STILLING LEDIG:

Aftenposten Junior søker journalist

Vi søker en dyktig journalist som har teft for nyheter, sans for de gode historiene, og evne til å formidle komplekse saker på en enkel og lettfattelig måte.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 12. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.

Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.

Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.

Aftenposten Junior er en av landets viktigste nyhetskilder for barn og unge. Vår redaksjon leverer innhold til nett, papir og lyd. Aftenposten Junior skal forklare våre unge brukere de viktigste nyhetene i verden og i Norge. Vi leter også frem gode nyheter fra norske barns hverdag.

Som journalist i Aftenposten Junior må du ha solid redaksjonell erfaring, svært godt språk, høy arbeidskapasitet, etisk bevissthet og evne til selvstendig jobbing.

Her er noe av det journalister sier om å jobbe i Aftenposten Junior:

“Generasjon Z har visstnok et oppmerksomhetsvindu på åtte sekunder. I Junior har jeg jobbet med å skjerpe budskapet, spisse titlene og tenke på visuelle løsninger helt fra starten. Morsomt og utfordrende!”

«Aldri tidligere har jeg fått så grundige tilbakemeldinger på språk, kildevalg og oppbygning. Jeg lærte enormt masse.»

“I Junior drilles du i å bryte ned nyhetssaker til det de egentlig handler om – kort, enkelt og forståelig. Det er en kjempegod øvelse, både for en selv og for dem man intervjuer. “

Kontaktinfo:

Søknadsfrist: 12.02.21.
SØK HER

Powered by Labrador CMS