STILLING LEDIG:

Dagbladet TV søker vaktsjef

Dagbladet TV er web-TV-kanalen i Norge som øker mest, og vi søker en vaktsjef for å styrke teamet som leder det daglige arbeidet.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 1. februar

Du har solid redaksjonell erfaring, gjør tøffe prioriteringer og tar vanskelige valg på en effektiv måte. Selvfølgelig har du en utpreget tabloid forståelse og kan balansere ressurser mellom nyheter, sport og underholdning, samt et bredt tilfang av engasjerende videoer fra hele verden.

Målstyring er noe som motiverer deg, og du bør ha grunnleggende kjennskap til videoredigering. Digital presentasjon av tabloidkunst er din forse.

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Dagbladet AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte.

Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.

Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.

Er du i tillegg en lagspiller, som kan maksimere potensialet til redaksjonen du leder, er du den vi leter etter.

Dagbladet TV er en del av Aller Media, som er et av landets mest innholdsrike mediehus. Vår varierte portefølje gjør oss til et sted hvor mulighetene er store.

Turnusarbeid må påregnes.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte:

Tiltredelse: Etter avtale

Søknad med CV sendes til [email protected] innen 1. februar.

Powered by Labrador CMS