STILLING LEDIG:

Dagbladet TV søker avdelingsleder

Dagbladet skal styrke og utvide sin TV-satsing, og søker en avdelingsleder for å lede arbeidet.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 1. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Dagbladet AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte.

Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.

Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.

Du må ha en utpreget tabloid forståelse og være en ressurs i arbeidet med strategi og utvikling av TV-satsingen til Aller Media generelt og Dagbladet spesielt.Har du solid redaksjonell erfaring og vet å utnytte de digitale mulighetene med levende bilder, kan du være den vi leter etter. Stillingen jobber tett med redaksjonssjefen i Dagbladet TV, og resten av avdelingsledelsen i Dagbladet. Du vil også være et kontaktpunkt inn mot andre merkevarer i Aller Media.

Du vil få ansvaret for oppfølging og opplæring av medarbeidere i redaksjonen, med et tilhørende personalansvar for videojournalister.

Du bør være strukturert og like å ha oversikt i et hektisk miljø. Administrative oppgaver vil være en del av stillingen. Du vil være ansvarlig for rutiner, struktur og for å ivareta avdelingen med ansatte, samt utvikle det gode fagmiljøet.

Les mer om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Tiltredelse: Etter avtale

Søknad med CV sendes til [email protected] 1. februar.
Send søknad på e-post

Powered by Labrador CMS